SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MARELE PREMIU AL STATULUI BAHRAIN

VRUUUM de Luminița Paul » Blitz Massa: remarca inedită făcută de brazilian despre Bernie Ecclestone

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2016 00:00

Preţ de două minute şi 23 de secunde, Felipe Massa a răspuns unor întrebări care, aproape fără excepţie, l-au luat prin surprindere.

Nu pentru că ar fi fost nişte lucruri ieşite din comun, ci pentru că au venit într-o succesiune neaşteptată. Aruncate spre el de reporterul BBC Tom Clarkson cu un zâmbet până la urechi.

De la "Ce ai mâncat la micul dejun?" – răspuns: ouă jumări, trecere bruscă la "Cum e viaţa la 38 de ani?" – răspuns: "Mai bună decât anul trecut", apoi la "Care e circuitul favorit?" – răspuns: "Spa".

Felipe a ezitat îndelung înainte de a-l alege pe Bottas, şi nu pe Raikkonen, dar n-a risipit nicio secundă pentru a spune Ayrton Senna în faţa lui Michael Schumacher, adăugând însă că germanul îi e prieten.

Dar să ajungem şi la subiectul viu al acestor zile, noul sistem de calificări. "Cum ţi se pare?". "Hmmm... Interesant la început, dar plictisitor pe final", a spus Massa. "E Bernie prea bătrân?", a presat reporterul.

"E bătrân", a acentuat brazilianul, "cred că ar avea nevoie de mai mult ajutor la conducerea F1". Apoi: "Ai prieteni mai arătoşi decât tine?". Răspuns: "Câţiva. Nici nu e prea greu". Dar Bernie Ecclestone e prea bătrân. Asta rămâne.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează