SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MARELE PREMIU AL SUA

VRUUUM de Luminița Paul » F1 ca Hollywood

Articol de - Publicat luni, 26 octombrie 2015 00:00

Înnodăm lucrurile de unde le-am lăsat. L-am lăsat pe Hamilton povestind despre Săptămîna Modei de la Paris.

Acum aflăm, din The Guardian, cum promotorul cursei din SUA, Brian Epstein, îşi declară încă o dată admiraţia pentru stilul de viaţă colorat al britanicului.

" Hollywood-ul e aici, în America. Acesta e centrul industriei de entertainment. Iar Formula 1 are cîteva personalităţi grozave la ora actuală. N-ar trebui să le ascundem. Ei sînt oamenii care vînd biletele", a spus Epstein. "Lewis a recunoscut asta, el a ieşit din zona de confort din F1. Cred că e minunat. Avem nevoie de mai mult. El este o personalitate. Maşinile nu au aşa ceva".

Teoria lui Epstein se dezvoltă: "Fanii relaţionează cu oamenii, nu cu metalul. Asta e ceea ce aduce el în afacerea F1. De asemenea, ne plac învingătorii. Nimeni nu ovaţionează pentru un tip care vine pe locul 20".

Acum cîteva luni, personaje importante din domeniu, precum Damon Hill, îşi exprimaseră îngrijorarea pentru extravaganţa lui Hamilton. Acesta nu poate răspunde decît pe circuit. Unde, deocamdată, pare să-i meargă destul de bine.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
rupert
rupert  •  26 Octombrie 2015, 16:07

Daca Lewis Hamilton e geniu, Ayrton Senna ce a fost? Sau Nikki Lauda? Sau chiar Nigel Mansell? Voi sunteti ca aia care cred ca fotbalul s-a inventat o data cu Messi si Cristiano Cocalardo...

fangigi
fangigi  •  26 Octombrie 2015, 12:39
Postat de Laurentiu Stanila pe 26 Octombrie 2015, 09:44

Stirea originala: http://www.thisisf1.com/2015/10/26/cotas-chairman-suggests-changes-for-f1/ Stirea e scoasa din context....daca se poate numi stire un text scos si tradus mot-a-mot dintr-un context care nu se referea la "F1 ca la Hollywood" ci dimpotriva, la cu totul altceva...vezi in link. Apropo, principalul ziar de sport din Romania trebuia sa aiba un articol pe masura astazi, avand in vedere ca Lewis Hamilton a castigat ieri al treilea titlu mondial, primul britanic care resuseste sa castige doua titluri consecutive...sau puteati vorbi despre tanarul Max Verstappen care a terminat pe locul 4 si care a facut o cursa extraordinara, la fel de extraordinara ca toata cursa in sine, cea mai frumoasa din acest sezon... Ohohoo, dar cate puteati scrie astazi despre Formula 1, despre cursa de ieri, despre Lewis, despre tot....si totusi nu ati scris nimic, ati tradus un text scos din context si i-ati pus un titlu, iar apoi va intrebati de ce nu vindeti...pentru ca de multe ori sunteti zero, pentru ca unii cititori stiu de 1000 de ori mai multe informatii decat puteti voi sa copiati, de aceea....

Just!

fangigi
fangigi  •  26 Octombrie 2015, 12:37
Postat de xanathos pe 26 Octombrie 2015, 09:41

Daca F1 ar ajunge sa se dispute numai prin SUA, ar avea vreun sens ce zice domnul Epstein. Si nu numai el. Si Bernie spunea niste lucruri asemanatoare. Numai ca noi astia de prin Europa gandim putin mai altfel. Si din cauza asta, probabil ca nici daca ar ajunge la 10 titluri mondiale Lewis nu va avea macar la fel de multi fani cati are in momentul asta Kimi.

In acest moment Kimi are fani pt ca e la Ferrari, atat si nimic mai mult! Ia sa plece la alta echipa, mai intereseaza pe cineva persoana lui? Hamilton daca la anul se muta la Force India, o face peste noapte cea mai la moda echipa din Marele circ! Asta e diferenta intre un pilot talentat si unul de geniu!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează