SPORTURI  »  FORMULA 1  »  OPINIE

VRUUUMM de Luminița Paul » Bernie, nemuritorul fără adresă de email: ”Internetul e o risipă"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2016 00:00

Are 85 de ani, dar spune că e într-o formă foarte bună. Nu se gândește la retragere: aceasta va coincide cu înmormântarea lui, așa cum a mărturisit, cu un umor lugubru.

Bernie Ecclestone are păreri ferme, deși, după cum arată într-un interviu pentru site-ul oficial F1, de multe ori nu plănuiește ce să spună. Se bazează pe spontaneitate.

Când vine vorba despre cine va câștiga titlul mondial anul acesta, are însă un răspuns șiret: "În afară de Lewis? Singura persoană e cea care conduce acum clasamentul general. Dar eu cred că Lewis va câștiga din nou".

Și-ar paria banii pe asta? "Da. Nu spun că e neapărat cel mai bun lucru pentru Formula Unu. Nu e nici că e ceva rău legat de Nico. Acestea sunt circumstanțele". Ecclestone știe și de ce, în ciuda faptului că domină, Mercedes nu sunt iubiți pentru asta.

Pentru că vor câștiga oricum. "Nu există emoție când un lucru e evident. Faptul că s-au ciocnit în Austria le-a dat mai multă popularitate decât numărul de victorii".

Și, în final, cum își conduce Bernie afacerile? Câte ore pe zi stă pe Internet? Ei bine, deloc. "Încă sunt un om al telefonului. Internetul e o risipă". Asta înseamnă că n-are o adresă de e-mail? "Nu, nu am. La ce mi-ar trebui?". Până la urmă, poate că e mai sănătos așa. Ajungi la 85 de ani și ești într-o formă foarte bună.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează