SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ

A revenit oficial!

Articol de - Publicat sambata, 28 iunie 2008 00:00

Marian Drăgulescu s-a întors în competiţii, ieri, la Naţionale.

Multiplul campion mondial a concurat pentru prima formaţie a clubului Dina­mo la bară fixă (15,250), la sol (15,200) şi la sărituri (16, 700), un­de a obţinut cea mai mare notă din con­cursul pe echipe. E a doua com­petiţie la care participă Dră­gulescu, după ce, tot luna aceasta, el a con­curat şi la întîlnirea cu Spa­nia. Sportivul a întrerupt o vreme antrenamentele în urma ac­ci­­den­tărilor de la CE de la Ams­terdam şi de la CM de la Stuttgart.

Podiumul de ieri de la Ploieşti, în concursul masculin a fost ocupat de formaţia clubului Dinamo, urmată de cea a clubului sportiv din Bistriţa şi de a doua echipă a gru­pă­rii din Ştefan cel Mare. În con­cursul feminin, Sandra Izbaşa (Stea­ua) a obţinut cea mai mare notă din concurs la bîrnă, 16,325, şi a evo­luat la toate cele patru aparate. Naţi­o­na­lele vor continua azi cu concursul individual com­pus mas­culin (14:00) şi cu cel feminin (18:00), ambele în direct la TVR 2.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
 •  07 Iulie 2008, 01:33

bine ma ,ma bajatu laso asa da-le in goarna la toti dont wory...S P

 •  28 Iunie 2008, 08:54

Bravo Marian!!! Nici nu mai speram in revenirea lui ptr Beijing. Se pare,insa,ca ambitia si seriozitatea, munca, motivatia pot face minuni. Sper ca in China Marian sa castige medalia de aur muuuult visata. La sarituri, in special. Inca imi amintesc concursul de la Atena, acea a doua saritura ratata...A fost asa de nedrept!!! Dar intotdeauna exista o alta sansa, iar momentul este acum. Hai Marian, hai Romania!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează