GIMNASTICA  ·  CORONAVIRUS

Alarmă la Baku, la competiția unde participă Marian Drăgulescu: un gimnast spaniol, dus la spital după ce a făcut febră

Articol de - Publicat vineri, 13 martie 2020 11:22

Marian Drăgulescu participă în acest final de săptămână la etapa de Cupă Mondială de la Baku, acolo unde spaniolul Rayderley Zapata a fost spitalizat pentru a fi testat pentru COVID-19.

Lumea sportului este extrem de afectată de pandemia de coronavirus, iar la competițiile care încă se mai dispută orice semn de boală este tratat cu extrem de multă precauție. 

Este și cazul etapei de Cupă Mondială de la Baku, acolo unde participă și Marian Drăgulescu. Aseară, spaniolul Rayderley Zapata a fost dus la spital pentru că avea febră și a fost testat pentru COVID-19, însă testul a ieșit negativ.

„Zapata e OK, a avut doar puțină febră. Competiția merge mai departe. În schimb s-au amânat următoarele concursuri, Doha și altele.

Dacă până în iunie virusul încă se mai răspândește Jocurile Olimpice se vor amâna, se vorbește că pentru 2022”, a spus Marian Drăgulescu. 

Gimnastul român în vârstă de 39 de ani urmează să concureze la sărituri la Baku și are deja asigurat biletul pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

VIDEO // Drăgulescu, mesaj clar pentru politicienii români: " S-a dus școala românească de gimnastică! Vechiul sistem nu mai funcționează"

Vezi și: Ordinul dat de Nicolae Ceaușescu la cutremurul din 4 martie 1977. S-a întâmplat după ce a parcurs pe jos mai multe bulevarde
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis, WTA
Turneul din Lyon
Digi 2
15:00 Tenis, WTA
Turneul din Doha
Digi 2
17:30 Fotbal, Liga 1
Sepsi - Chindia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Schalke 04 - Mainz
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, La Liga
Valencia - Villarreal
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet
Liga 1