GIMNASTICA  ·  CORONAVIRUS

Alarmă la Baku, la competiția unde participă Marian Drăgulescu: un gimnast spaniol, dus la spital după ce a făcut febră

Articol de — Vineri, 13 Martie, 11:22

Marian Drăgulescu participă în acest final de săptămână la etapa de Cupă Mondială de la Baku, acolo unde spaniolul Rayderley Zapata a fost spitalizat pentru a fi testat pentru COVID-19.

Lumea sportului este extrem de afectată de pandemia de coronavirus, iar la competițiile care încă se mai dispută orice semn de boală este tratat cu extrem de multă precauție. 

Este și cazul etapei de Cupă Mondială de la Baku, acolo unde participă și Marian Drăgulescu. Aseară, spaniolul Rayderley Zapata a fost dus la spital pentru că avea febră și a fost testat pentru COVID-19, însă testul a ieșit negativ.

„Zapata e OK, a avut doar puțină febră. Competiția merge mai departe. În schimb s-au amânat următoarele concursuri, Doha și altele.

Dacă până în iunie virusul încă se mai răspândește Jocurile Olimpice se vor amâna, se vorbește că pentru 2022”, a spus Marian Drăgulescu. 

Gimnastul român în vârstă de 39 de ani urmează să concureze la sărituri la Baku și are deja asigurat biletul pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

VIDEO // Drăgulescu, mesaj clar pentru politicienii români: " S-a dus școala românească de gimnastică! Vechiul sistem nu mai funcționează"

Vezi și: Medicii de la Suceava, indignați că ”suntem puși de conducerea militară să mergem goi prin curte, după ce facem duș”. Ce spune generalul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1