SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  ACCIDENTĂRI

Sportivul român cu 10 șuruburi în corp: „Nu pot să dau vina pe ghinion. Dacă ar fi vorba despre asta, ar trebui să nu mai ies din casă”

Andrei Groza / Sursă foto: Instagram @groza_andrei
Andrei Groza / Sursă foto: Instagram @groza_andrei

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 februarie 2022 09:33 / Actualizat sambata, 26 februarie 2022 12:05

Andrei Groza, unul dintre componenții echipei naționale de gimnastică a României, are 8 șuruburi în picioare, dar și două la umeri. 

„Accidentările au început în 2011. Aveam o hernie de disc, care cam tot timpul recidiva și mă blocam la spate. Apoi, înainte de CE din 2012, exact la ultimul antrenament, mi-am rupt degetul, fractură. În 2014 am făcut fisură de femur, mi-am rupt ligamentul încrucișat și meniscul, în 2015 a recidivat același picior, aceleași probleme, altă operație”, a povestit Andrei Groza. 

Andrei Groza, gimnstul cu 10 șuruburi în corp

„În 2016, din cauza uzurii, am avut o operație la umăr, în 2018 mi-am rupt ligamentul încrucișat anterior și meniscul, la genunchiul stâng

În 2019 a fost doar o accidentare la genunchi, am făcut fisură de platou tibial, la piciorul operat anul anterior, iar în 2020, la Europenele de la Mersin, din păcate mi-am rupt a treia oară ligamentul încrucișat anterior și meniscul”, spune Andrei.

De fiecare dată spun că așa a fost să fie, nu există să dau vina pe ghinion că, dacă este vorba de ghinion, ar trebui să nu mai ies din casă. E foarte posibil ca atunci când ies din casă să pățesc ceva.

- Andrei Groza

Citește și alte știri din sportul românesc: 

Iulia Dumanska, portarul naționalei de handbal a României, are părinții în Ucraina: „Toată lumea de acolo e speriată”

CSM București a câștigat derby-ul cu Rapid și reaprinde lupta la titlu în „Liga Florilor” » Cristina Neagu, imperială în fața fanilor giuleșteni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gabortelevizor
gabortelevizor  •  26 Februarie 2022, 12:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează