SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATUL MONDIAL

Argint pentru România la Campionatele Mondiale » Marian Drăgulescu a terminat pe doi la sărituri

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2015 16:05

După medalia de bronz a Larisei Iordache, România a obţinut a doua medalie la Campionatele Mondiale de Gimnastică.

La 35 de ani, Marian Drăgulescu a obţinut medalia de argint la proba de sărituri, terminînd 15,400 . Sportivul român ajunge astfel la 29 de medalie din carieră, respectiv a şasea medalie de argint.

Românul a fost la 50 de miimi de primul loc şi la aceeaşi lungime faţă de locul trei. După acest rezultat, Drăgulescu este primul gimnast român care se califică la Jocurile Olimpice de la Rio 2016.

1245

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
537907823026528
Flavius Bogdan Cimpean  •  02 Noiembrie 2015, 07:57

Aproape ca ati ignorat aceasta stire. In loc sa promovati succesul si performanta acestui baiat, va axati pe evenimente sportive fara importanta (Chipciu iasa la atac, Tade spune tot). Jenant!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează