SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  IMAGINE

GALERIE FOTO Cătălina Ponor a publicat prima imagine cu băiețelul ei, în vârstă de 2 luni. „La mulți ani tuturor femeilor”

Articol de - Publicat joi, 09 martie 2023 11:05 / Actualizat joi, 09 martie 2023 11:05

Cătălina Ponor, în vârstă de 35 de ani, a devenit pentru prima oară mamă, în decembrie anul trecut, iar ieri, de Ziua Femeii, fosta gimnastă a publicat imagini emoționante alături de fiul ei. Cătălina este căsătorită de anul trecut cu regizorul Bogdan Jianu, în vârstă de 52 de ani.

Fosta mare gimnastă a publicat ieri prima imagine cu băiețelul, chiar de 8 Martie.

„La mulți ani tuturor femeilor! Fiind mamă la rândul meu, nu pot spune decât că respect în special toate mamele și bunicile, pentru sacrificiul lor, pentru toată iubirea pe care o primim de la ele, pentru toată grija pe care ne-o poartă în fiecare zi”, a scris Cătălina Ponor, în dreptul fotografiei.

Micuțul are acum 2 luni, dar de când s-a născut este cea mai mare bijuterie a familiei sale. Bogdan Jianu era tare nerăbdător să devină tătic și a așteptat o viață întreagă acest moment. (imaginile sunt în galeria foto)

+31 FOTO

Povestea de iubire dintre Cătălina Ponor și Bogdan Jianu

Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu sâmbătă, 18 iunie 2022. Evenimentul a fost unul restrâns, iar emoțiile au fost uriașe pentru sportivă. „18.06.2022… O zi superbă, cu veselie, fericire și iubire, alături de familie și prieteni apropiați, care au fost alături de mine și Bogdan la cununia civilă și s-au bucurat pentru noi. De azi până la final, mereu împreună!”, a scris Cătălina Ponor pe una dintre rețelele de socializare.

Marea gimnastă s-a retras din activitate în urmă cu 5 ani, iar în anul 2018 și-a recunoscut relația cu Bogdan. Diferența de vârstă dintre ei nu a fost o problemă pentru Cătălina Ponor. Soțul sportivei este cu 18 ani mai mare decât ea. Bogdan Jianu e fostul soț al Juliei Jianu.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu plănuiau de mult să se căsătorească, fiind logodiți de doi ani. Cei doi se cunosc de mai bine de un deceniu, însă abia în anul 2018 au decis să acorde o șansă relației de iubire.

„Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea! Nu mă mai miră nimic! Când am aflat că sunt împreună, i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat. Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”, declara Julia, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, după divorțul de Bogdan Jianu.

Citește și alte știri: 

Eliminată de la Survivor, soția lui Gabi Popescu a avut un conflict frontal cu o coechipieră la plecare: „Te porți ca un jeg”

Cătălin Cazacu a înlocuit-o pe Ramona Olaru cu o colegă de la Antenă. Cine e noua iubită a campionului la motociclism

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
rav410wrc
rav410wrc  •  10 Martie 2023, 11:02

Nea Fritz nu-i ala care a interzis sa se mai dea de mancare la porumbei, in Timisoara, pt ca acestia devin "grasi si lenesi" !? Ce frizer ... ;)))

Cormiz
Cormiz  •  09 Martie 2023, 22:42

Cătălina Ponor pare trista. Parca ascunde ceva.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează