SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CM DE LA STUTTGART

CM DE GIMNASTICĂ // Nikita Nagornâi a câștigat aurul pentru Rusia la individual compus

FOTO: Reuters // Nikita Nagornâi
FOTO: Reuters // Nikita Nagornâi

Articol de - Publicat vineri, 11 octombrie 2019 22:44

Rusul Nikita Nagornâi (22 de ani) a devenit campion mondial la individual compus, în cadrul întrecerilor lumii găzduite de Stuttgart.  

Gimnastul, care cucerise aurul și cu echipa, a încheiat concursul cu un total de 88,772 puncte (15,041 la sol, 14,566 la cal cu mânere, 14,633 la inele, 15,066 la sărituri, 15,300 la paralele și 14,166 la bară fixă).  

Acestea sunt primele titluri mondiale din cariera sa, care se adaugă celor 6 europene din palmares. Nagornâi a fost urmat de compatriotul Artur Dalaloian, 87,165 puncte, învingătorul de la ediția precedentă, de la Doha, și de ucraineanul Oleg Verniaev, 86,973 puncte, care reușește prima sa medalie la CM la individual compus.  

Mâine și poimâine se dispută finalele pe aparate, la feminin și masculin. 

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Marian Drăgulescu, povești horror despre cele mai grave accidentări din cariera sa: „Mi-a trosnit coloana! Am crezut că nu voi mai face gimnastică”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează