SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  DEZVĂLUIRI

Dezvăluirile Mariei Olaru, contrazise de o fostă mare gimnastă: "Nu am fost suspusă niciodată unor rele tratamente! Despre ce vorbim?"

Foto: Facebook/Gina Gogean
Foto: Facebook/Gina Gogean

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2016 18:22

Fosta gimnastă, Gina Gogean, a publicat un mesaj în care susține că niciodată în carieră nu a fost supusă unor rele tratamente din partea antrenorilor, ca răspuns la dezvăluirile făcute de Maria Olaru.

Medaliată cu argint și bronz la Jocurile Olimpice din 1992 și 1996, Gina Gogean afirmă că a avut o colaborare bună cu antrenorii și că sacrificiile făcute de dragul performanței au fost asumate.

Maria Olaru a dezvăluit în cartea "Prețul aurului. Sinceritate incomodă" faptul că gimnastele românce au fost supuse agresiuni fizice și verbale în timpul cantonamentelor desfășurate la Deva, cu Octavian Bellu și Mariana Bitang.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
10153405641038591
Mariana Gaubie  •  04 Iunie 2016, 17:30

Pe la voi pe aici s-a auzit ca s-a terminat concursul senioarelor la europene? Si ca cele mai mari note si singura evolutie remarcabila a fost a Catalinei Ponor, 28 de ani !!!, din generatia ,,batuta si injurata''.S-ar parea ca scandalul e mai interesant aici decit sportul.Bravoo Catalina, pacat ca ai luptat singura :(

catalynn
catalynn  •  04 Iunie 2016, 05:58
Postat de ovidiu_3003 pe 03 Iunie 2016, 20:47

n as prea crede...bine ca n ai fost tu supusa infometarii si ca antrenorii n au ridicat vocea la tine urland ...dar asta nu inseamna ca n ai vazut batai injuraturi infometari ...cine te crede ?

Din păcate înfometarea de care spui era cheia succesului ca sa zicem asa, si era o chestie asumată ... Chiar si peste ridicatul vocii si injurii sa zicem ca trec, in tensiune si la nervi omul mai zice si ce nu trebuie. Peste ce nu pot sa trec sunt bătăile! Nu am fost acolo, deci nu stiu, insa daca e adevaratat ca Bellu la batea pe fete pt mine este un om de nimic, si toate medaliile din lume nu il pot disculpa. Asa cum inca sper ca poate Bute nu este un trișor nenorocit ca Sharapotadova la fel inca sper ca poate Maria Olaru a prezentat realitatea distorsionat in căutarea senzaționalului, dar imi vine totuși greu sa cred ca cineva ar minți cu atat nerușinare ...

mobilajucarii
mobilajucarii  •  04 Iunie 2016, 02:23

Imi este greu sa cred ca antrenorul Bellu o batea numai pe Maria Olaru, iar pe celelalte le mangaia pe cap.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează