SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  INTERVIU

După ratarea de la Rio, Ponor se pregătește să revină și face o schimbare majoră: "De-asta nu am avut nicio finală la acest aparat"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 05 ianuarie 2017 13:02

După ce anul trecut a ratat o medalie olimpică la JO de la Rio, gimnasta Cătălina Ponor (29 de ani) a vorbit despre modul în care plănuiește să-și îmbunătățească exercițiile în 2017.

Ponor susține că lucrează pentru a avea și o a doua săritură și că a renunțat pentru un moment la exercițiile de la paralele.

"Nu am reuşit să fac paralele la Rio, aşa cum mi-am propus. Eu am lucrat fără palmiere, a fost foarte greu să concurez cu adversarele care aveau palmiere, iar înaintea concursului palmele mele erau ”rupte” din cauza magneziului şi am fost nevoită să renunţ. Aveam usturimi că mă durea şi în inimă parcă, durerea era prea mare şi am renunţat.

Aşa că, deocamdată, las deoparte paralelele, mă voi axa pe bârnă şi sol şi voi încerca să am a doua săritură. Nu am mai făcut niciodată asta, niciodată nu am avut două sărituri şi de aceea nu am putut avea vreodată o finală la acest aparat, pentru că aveam doar o săritură", a spus Cătălina Ponor pentru agenția News.ro.

După ce echipa României de gimnastică a ratat calificarea la Jocurile Olimpice, Federația Română de Gimnastică a desemnat-o pe Cătălina Ponor să participe în competiția individuală. 

Playtech: PORECLA pe care indienii i-au dat-o Iuliei Vântur! Abia acum s-a aflat ce cred despre iubita lui Salman Khan. FOTO


Comentarii (3)
mobilajucarii
mobilajucarii  •  05 Ianuarie 2017, 18:47

Catalina Ponor stie ca un mic cantonament la Deva e inevitabil, pana la urma. Si vorbeste doar despre fete, ca vrea sa vorbeasca cu ele, sa rada cu ele, fara sa sufle o vorba despre antrenorul Forminte. Dar la Deva ESTE Nicolae Forminte, si acesta va fi pana la urma cel care va hotara cine si cu ce intra in concurs la Europene. Nu pot sa sper ca un numar de ani au trecut peste cei doi cu un anumit folos...

bdgeorge
bdgeorge  •  05 Ianuarie 2017, 18:01

In cazul in care stiai ca nu ai nici o sansa de ce dracu te-ai mai dus la Rio si ai luat locul unei fete care a muncit sa obtina calificarea ?? intreb si eu asa ... doar ca sa fie drumul cu oameni..ce sansa sa ai tu la 29 (34 la urmatoarea Olimpiada) ramolit-o? in fata chinezoicelor americancelor? carea au 16-22 de ani..treci la pensie babaciune

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  05 Ianuarie 2017, 16:58

din pacate, Ponor cocheteaza cu nesimtirea

Vezi toate comentariile (3)
Comentează