GIMNASTICA    •   GIMNASTICĂ

Gest superb în Statele Unite: mai multe vedete se oferă să plătească amenda primită de McKayla Maroney pentru că a acceptat să vorbească despre abuzurile sexuale la care a fost supusă

FOTO: Guliver/ Getty Images

FOTO: Guliver/ Getty Images

Miercuri, 17 Ianuarie

Deși a fost despăgubită cu peste 1 milion de dolari după ce a fost abuzată de Larry Nassar, doctorul de la lotul național de gimnastică al Statelor Unite, McKayla Maroney a fost amendată cu 100.000 de dolari pentru că a acceptat să vorbească public despre abuzurile la care a fost supusă!Fosta gimnastă a avut însă parte de o surpriză extrem de plăcută: mai multe vedete s-au oferit să-i plătească acesteia amenda: Chrissy Teigen, Kirsten Bell și Susan Sarandon sunt personalitățile care s-au oferit să achite integral suma, scrie Daily Mail.

"Aș fi absolut onorată să plătesc această amendă pentru tine, McKayla", a scris Chrissy Teigen pe Twitter.

"Pentru mine, cea mai înfricoșătoare noapte a fost când aveam 15 ani. Am zburat toată ziua și toată noaptea ca să ajung cu echipa la Tokyo. Mi-a dat o pastilă pentru a dormi în timpul zborului. Următorul lucru pe care îl știu e că m-am trezit cu el, într-o cameră de hotel, priminind «tratament». Am crezut că în acea noapte voi muri" McKayla Maroney

Cine este Larry Nassar

Trei foste gimnaste americane și alte 80 de paciente l-au acuzat pe Nassar, 53 de ani, de abuz. În iulie a pledat vinovat de abuz sexual asupra minorilor și așteaptă procesul. Potrivit FBI, le zicea victimelor că, pentru a trata durerile de spate, trebuie să fie penetrate cu degetele. Mai mult, în calculatorul lui s-au găsit zeci de mii de poze porno cu minori, potrivit nydailynews.com.

Vezi și: Mărturie cutremurătoare a gimnastei McKayla Maroney, medaliată la JO: "Am fost molestată de doctorul echipei de la 13 ani până când m-am retras! Mi-a dat o pastilă să dorm în avion și m-am trezit cu el în cameră. Îmi dădea «tratamentul». Am crezut că mor"

Comentarii (2 ) Adaugă comentariu

mateiserban  •  17 Ianuarie 2018, 15:48

Ce abuzuri ma? Ca daca vedeti ce *** este McKayla asta si ce poze in fundul gol isi pune pe twitter......

cneius  •  17 Ianuarie 2018, 13:10

Deci...a fost abuzata noaptea iar a doua zi de dimineata a cistigat medalia de aur ?!?!?! Really ??? Idioata mai e lumea in ziua de azi !

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase