GIMNASTICA  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Drăgulescu vs Răducan, un nou episod: „Dragostea cu sila nu se poate”

Joi, 09 Mai

Marian Drăgulescu a renunțat la disputa cu Andreea Răducan, președintele Federației Române de Gimnastică, după ce i-a contestat acesteia dreptul de a participa la alegerile din 2017 (DETALII AICI).

Multiplul medaliat la CM, CE și la Olimpiadă recunoaște că nici acum nu se află într-o relație prea bună cu FRG, neînțelegând însă motivul pentru care este tratat atât de prost. 

„Încerc să dau deoparte genul ăsta de... Nu avem o relație foarte apropiată, încerc să-mi fac treaba în sală. Nu ne iubim foarte tare, nu știu de ce. Nu sunt un tip conflictual. Sunt chiar ok. Dar...

Nu avusesem niciodată vreo dispută cu Andreea Răducan. Îi aduceam ciocolată pe ascuns când concura. Mă așteptam să aibă puțin mai mult respect față de mine. M-a făcut să mă simt nerespectat.

Mă rog, lucrurile nu s-au schimbat foarte mult. Am încercat să discut de mai multe ori. Dragoste cu sila nu se poate. La orice întâlnire mi se tot reproșează ceva”, a zis Marian Drăgulescu la GSP LIVE.

VEZI și:

INTEGRAL emisiunea GSP LIVE cu Marian Drăgulescu

Comentarii (5)

ciuleavvictorms  •  10 Mai 2019, 18:19

*** ca in jocul cu blondele prezentat de DN! Aici DN se ia la intrecere cu „autoriul”, dar nu se stie cine a inghitit „hapul”

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Dan Constantin Petre  •  10 Mai 2019, 17:47

Dragulescu, atacand-o pe Simona, face o mare eroare. Nu Simona s-a propus pentru purtarea steagului. Ar fi fost ne-elegant sa refuze, dar a refuzat participarea la JOMasurile luate de COR nu trebue folosit pentru incaerare sportivilor intre ei, pentruca devine un nonsens

robotzel  •  10 Mai 2019, 16:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 2

Petrolul - ACS Poli Timișoara

Digi 1, Telekom 1
18:00 Baschet M

CSMU Craiova - U-BT Cluj Napoca

Digi 4
21:00 Fotbal, Liga 1

Astra - Sepsi

Digi 1, Telekom 1, Look
21:30 Fotbal, Serie A

Lazio - Bologna

Digi 2
Program TV complet

Liga 1

Play-off