SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Drăgulescu vs Răducan, un nou episod: „Dragostea cu sila nu se poate”

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2019 15:58

Marian Drăgulescu a renunțat la disputa cu Andreea Răducan, președintele Federației Române de Gimnastică, după ce i-a contestat acesteia dreptul de a participa la alegerile din 2017 (DETALII AICI).

Multiplul medaliat la CM, CE și la Olimpiadă recunoaște că nici acum nu se află într-o relație prea bună cu FRG, neînțelegând însă motivul pentru care este tratat atât de prost. 

„Încerc să dau deoparte genul ăsta de... Nu avem o relație foarte apropiată, încerc să-mi fac treaba în sală. Nu ne iubim foarte tare, nu știu de ce. Nu sunt un tip conflictual. Sunt chiar ok. Dar...

Nu avusesem niciodată vreo dispută cu Andreea Răducan. Îi aduceam ciocolată pe ascuns când concura. Mă așteptam să aibă puțin mai mult respect față de mine. M-a făcut să mă simt nerespectat.

Mă rog, lucrurile nu s-au schimbat foarte mult. Am încercat să discut de mai multe ori. Dragoste cu sila nu se poate. La orice întâlnire mi se tot reproșează ceva”, a zis Marian Drăgulescu la GSP LIVE.

VEZI și:

INTEGRAL emisiunea GSP LIVE cu Marian Drăgulescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
kamouniyak
kamouniyak  •  05 Decembrie 2019, 10:55
Postat de Patraulea Trandafir pe 09 Mai 2019, 22:10

FRUSTRATUL ĂSTA AR TREBUI SĂ *** ODATĂ , NU SĂ TOT BATĂ SAU SĂ AGRESEZE VERBAL FEMEILE ... E UN *** ... CUM SĂ LOVEȘTI O FEMEIE ? DIN MOMENTUL ACELA NU MAI EȘTI OM ... EȘTI *** ! PORCUL FRUSTRAT BABALÂC RĂDULESCU ... TE *** , *** !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  10 Mai 2019, 18:19

*** ca in jocul cu blondele prezentat de DN! Aici DN se ia la intrecere cu „autoriul”, dar nu se stie cine a inghitit „hapul”

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

105177627189728
Dan Constantin Petre  •  10 Mai 2019, 17:47

Dragulescu, atacand-o pe Simona, face o mare eroare. Nu Simona s-a propus pentru purtarea steagului. Ar fi fost ne-elegant sa refuze, dar a refuzat participarea la JOMasurile luate de COR nu trebue folosit pentru incaerare sportivilor intre ei, pentruca devine un nonsens

Vezi toate comentariile (6)
Comentează