SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  SUA

GALERIA FOTO Imagini cu Nadia Comăneci în casa ei din SUA! Cum arată sufrageria și ce a atârnat pe pereți fosta mare gimnastă

Articol de - Publicat luni, 27 martie 2023 14:18 / Actualizat luni, 27 martie 2023 14:18

Nadia Comăneci sau „Zeița de la Montreal”, așa cum e supranumită românca, locuiește de mai bine de 20 de ani în Norman, un orășel de lângă Oklahoma City. Acolo are o casă în valoare de aproximativ 400.000 de dolari.

Nadia Comăneci, care e prima gimnastă din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică, a decis să părăsească România în urmă cu mai mulți ani. A ales să trăiască visul american alături de Bart Conner, și el fost mare gimnast de performanță. S-au căsătorit în 1996, iar în anul 2006 pe lume a venit Dylan Paul Conner, băiatul lor. „Este 10-le meu perfect. Cel mai bun exercițiu al meu”, spunea Nadia Comăneci despre fiul ei.

De mulți ani de zile, cei doi s-au retras din gimnastica de performanță și și-au înființat o academie de gimnastică. Împreună, Nadia Comăneci și Bart Conner au strâns o avere impresionantă, estimată la 25 de milioane de dolari. Ei locuiesc acum în Norman, un orășel de lângă Oklahoma City. Au o casă cu etaj, care ar valora aproximativ 400.000 de dolari.

Locuința a fost construită în 1992, și are: 4 dormitoare, 4 băi și o piscină în spatele vilei

Suprafața totală a acesteia este de 310 metri pătrați. De-a lungul anilor, Nadia Comăneci s-a pozat în interiorul casei sale, însă a lăsat foarte puține detalii la vedere. În sufragerie, care e la parter, Nadia Comăneci are pe pereți mai multe tablouri cu poze cu ea și diferite personalități. Are imprimate chiar și mesajele de la diferiți președinți sau sportivi.

În câteva fotografii realizate acum ani de zile, soțul și băiatul apar în fața locuinței lor, casa fiind decorată cu piatră la exterior.

+11 FOTO

Câți bani primește lunar Nadia Comăneci de la statul român

Pensia fostei mare gimnaste Nadia Comăneci este de 13.149 lei pe lună, adică aproape 2800 de dolari. Atât îi dă statul român sportivei care a făcut istorie la Jocurile Olimpice de la Montreal.

Ajunsă la 61 de ani, Nadia Comăneci își poartă vârsta cu naturalețe. Rămâne un reper de excepție în sportul românesc și mondial pentru că a marcat un „înainte" și un „după" în gimnastică.

Oricât de mult s-a schimbat și a evoluat sportul grației, virat acum puternic spre dificultate și o acrobatică impresionantă, cu un sistem de punctaj diferit, Nadia Comăneci va avea mereu ceva unic, doar al ei: acel prim 10,00 obținut la o ediție a Jocurilor Olimpice. Nota maximă. Simbolul perfecțiunii.

Palmares Nadia Comăneci

  • Născută pe 12 noiembrie 1961 la Oneşti

Nadia la Jocurile Olimpice

  • 1976: 3 de aur (individual compus, paralele, bârnă), 1 de argint (echipa), 1 de bronz (sol)
  • 1980: 2 de aur (bârnă, sol), 2 argint (individual compus, echipa)

Nadia la Campionatul Mondial

  • 1978: 1 aur (bârnă), 2 de argint (echipa, sărituri)
  • 1979: 1 aur (echipa)

Nadia la Campionatele Europene

  • 1975: 4 de aur (individual compus, paralele, bârnă, sărituri), 1 argint (sol)
  • 1977: 2 de aur (individual compus, paralele), 1 argint (sărituri)
  • 1979: 3 de aur (individual compus, sărituri, sol), 1 bronz (bîrnă)
     

Citește și:

Un component al lotului Spaniei de Gimnastică Artistică a supraviețuit unui accident teribil de mașină: „Este un miracol!”

De ce a refuzat Larisa Iordache să participe la Survivor: „Regimul de acolo mă cam sperie”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
beastmaster
beastmaster  •  07 Aprilie 2023, 17:05
Postat de olympiafc pe 28 Martie 2023, 01:54

Ma da de unde stii tu ca iia redneck sunt needucati? Ti-o bagat presa liberala asta in cap? Bine ca iia destepti cu 2 facultati si steaguri cu curcubeu stau in chirie la rednecks si au vreo $350000 student loans. Si lucra la McDonalds cu $12/hour. Si Nu stiu sa schimbe un bec, dar sunt “destepti”.

nu ai inteles nimic.

Moshu
Moshu  •  28 Martie 2023, 09:09
Postat de Moshu pe 28 Martie 2023, 08:53

Bai sa vezi si sa nu crezi,toti coategoale din bucale isi dau cu parerea despre cit de ieftina-i casuta lui Nadia,dar ei n-au nici macar atita ....au ungurii un proverb fain tare :"***" ! Amarurilor !

Amar=vulgar si jignitor in acceptiunea gsp ?

freddy
freddy  •  28 Martie 2023, 08:53
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 28 Martie 2023, 08:05

Bah Flintstone ...capitala este Bucuresti ..nu las fierbinti sau Braila pe unde ai fost tu maritat !! Nici tu nu mai stii de capul tau , ce sa mai minti !! Ba irlandez, ba brailean ...acum te-ai facut si capitalist..

Ce faci Firicele? Bullying online cu mine? :))) Ai senzatia ca ma sperie prostia ta sau cum? Te-am lasat linistit si sari la mine? Prostanacule. Tot pe casa lucrezi? Faliment scrie pe tine.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează