SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  ACCIDENT

Un component al lotului Spaniei de Gimnastică Artistică a supraviețuit unui accident teribil de mașină: „Este un miracol!”

Sursă foto: Twitter @ El Larguero
Sursă foto: Twitter @ El Larguero

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2023 10:24 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 10:44

Joel Plata (24 de ani), unul dintre membrii lotului național de gimnastică artistică al Spaniei, a supraviețuit unui accident teribil de mașină în Portugalia. 

Spaniolii s-au deplasat în țara vecină pentru a concura împotriva lusitanilor, ca un antrenament înaintea Campionatului European, scriu cei de la Marca.

  • Campionatul European de Gimnastică Artistică va fi organizat în perioada 11-16 aprilie în Antalya, Turcia

Spaniolul a spus că a suferit mai multe răni grave și a povestit clipele groaznice prin care a trecut.

Ce surpriză la Indian Wells! Liderul mondial Iga Swiatek a luat doar 4 game-uri în semifinala în care a fost surclasată! Cum arată finala
INDIAN WELLS
Ce surpriză la Indian Wells! Liderul mondial Iga Swiatek a luat doar 4 game-uri în semifinala în care a fost surclasată! Cum arată finala

A scăpat cu viață după un accident de mașină care a avut loc în Portugalia: „Este un miracol!” 

„După cum mulți dintre voi știți, ieri (n.r.- accidentul s-a petrecut joi) am avut un accident de mașină în Portugalia. Una dintre roțile vehiculului a explodat, mașina s-a dat peste cap de mai multe ori și centura de siguranță s-a rupt. 

Am fost aruncat prin parbriz și am aterizat la aproximativ 15-20 de metri distanță de vehicul. Am suferit o fractură la nivelul femurului, dar și alte răni pe corp și pe față. 

Un component al lotului Spaniei de Gimnastică Artistică a supraviețuit unui accident teribil de mașină: „Este un miracol!”
Joel Plata. Foto. Imago

Am copci la sprâncene și buze”, a fost mesajul postat de acesta, pe Instagram. 

Ulterior, Joel Plata a oferit alte detalii: „Operația pe care am suferit-o la nivelul femurului a fost una urgentă, dar totul a decurs bine. 

Vreau să mulțumesc tuturor pentru iubirea și pentru încurajările pe care mi le-ați transmis. Înseamnă mult pentru mine. Vă voi răspunde puțin câte puțin tuturor. 

Nu știu cum de încă sunt în viață. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat o a doua șansă să trăiesc. Ce s-a întâmplat a fost un miracol”, a concluzionat sportivul. 

Citește și: 

Tecău, nevoit să cheme la echipa de Fed Cup o jucătoare retrasă de 2 ani și jumătate » Cum arată selecția pentru disputa cu Slovenia

Michael Jordan vrea să vândă pachetul majoritar de acțiuni pe care îl deține la o echipă din NBA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close