SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

VIDEO Ce surpriză la Indian Wells! Liderul mondial Iga Swiatek a luat doar 4 game-uri în semifinala în care a fost surclasată! Cum arată finala

Iga Swiatek a luat doar patru game-uri în semifinala de la Indian Wells cu Elena Rybakina / foto: Imago Images
Iga Swiatek a luat doar patru game-uri în semifinala de la Indian Wells cu Elena Rybakina / foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2023 09:01 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 00:07

Iga Swiatek (21 de ani), liderul mondial al circuitului feminin, a fost învinsă fără drept de apel de Elena Rybakina (23 de ani, 10 WTA), în semifinala turneului WTA 1000 de la Indian Wells. Kazaha s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-2, la capătul unui meci care a durat doar o oră și 17 minute.

Fără set pierdut pe durata turneului, Iga Swiatek n-a mai găsit răspunsuri și în fața Elenei Rybakina, aceeași jucătoare care o eliminase pe poloneză și de la Australian Open. Succesul jucătoarei din Kazahstan s-a produs într-o manieră și mai clară la Indian Wells, unul dintre cele mai prestigioase turnee din calendar. 

Enigma momentului în tenisul românesc » Gabriela Ruse a spus că se retrage din națională, apoi a revenit cu un nou mesaj: „Aș vrea să clarific situația”
BILLIE JEAN KING CUP
Enigma momentului în tenisul românesc » Gabriela Ruse a spus că se retrage din națională, apoi a revenit cu un nou mesaj: „Aș vrea să clarific situația”

Iga Swiatek a luat doar patru game-uri în semifinala cu Elena Rybakina

Rybakina a servit impresionant, a avut un procentaj de 82% al punctelor câștigate cu primul serviciu și a reușit nu mai puțin de șapte ași, armă cu care a neutralizat jocul de regularitate al lui Swiatek. 

Obișnuită să-și domine într-o manieră clară adversarele, Iga n-a avut reacție în meciul de sâmbătă dimineața. Campioana de anul trecut de la Wimbledon a fost cea care a dominat ostilitățile încă din prima manșă, câștigată într-o manieră autoritară, 6-2. În setul secund, a continuat picajul polonezei. Iga a fost condusă cu 5-0 și a evitat cu greu „covrigul”.

E a doua înfrângere suferită de Swiatek în fața Elenei Rybakina în decurs de două luni. Pe 22 ianuarie, pierdea în fața acesteia în „optimi” la Australian Open. Tot în două seturi, scor 4-6, 4-6.

4.80era cota oferită de casele de pariuri pentru o victorie a Elenei Rybakina în fața lui Swiantek

Finală Elena Rybakina - Aryna Sabalenka, reeditare după Australian Open

Ultimul act de la Indian Wells va fi o reeditare a finalei de la Australian Open. Bielorusa Aryna Sabalenka, altă jucătoare în formă, campioană la Melbourne la începutul anului, a trecut în semifinală de Maria Sakkari (27 de ani, #7 WTA), scor 6-2, 6-3, într-un meci rezolvat într-o oră și 25 de minute. 

La finalul lui ianuarie, Sabalenka și Rybakina au oferit o finală pe cinste la Antipozi, câștigată de jucătoarea din Belarus în trei seturi echilibrate, 4-6, 6-3, 6-4.

Citește și alte știri din tenis:

Pe ce loc ajunge Sorana Cîrstea după parcursul excelent de la Indian Wells » Câți bani a câștigat

FOTO I-a uluit pe americani! Jucătoarea a apărut la Indian Wells în tricoul lui Spartak Moscova » Decizia organizatorilor + Swiatek, scandalizată

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
tricisport
tricisport  •  19 Martie 2023, 22:52
Postat de imgb pe 19 Martie 2023, 02:02

@tricisport.....Iar la tine se sesizeaza foarte multa prosteala intre ureki !

Faptul că jignești dovedește că am dreptate ;)

imgb
imgb  •  19 Martie 2023, 02:05

Cea mai antipatica jucatoare din WTA aceasta Iga ! Ia dat rusoaica cu terenu'n cap de vorbea singura ! Bravo Ribakina !....

imgb
imgb  •  19 Martie 2023, 02:02
Postat de tricisport pe 18 Martie 2023, 19:10

Se sesizeaza la tine un pic de politizare a sportului, impreuna cu oleacă de "heit".

@tricisport.....Iar la tine se sesizeaza foarte multa prosteala intre ureki !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close