SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  REVENIRE

FOTO Larisa Iordache, din nou în acțiune! Gimnasta a concurat la Naționale după 3 ani de pauză și 3 operații

Larisa Iordache // foto: Sports NET +49   FOTO
Larisa Iordache // foto: Sports NET

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 noiembrie 2020 12:07 / Actualizat duminica, 22 noiembrie 2020 13:03

Larisa Iordache (24 de ani) a concurat din nou în acest weekend, după o pauză de mai bine de 3 ani. Gimnasta a participat la Campionatele Naționale.

Moment important pentru Larisa Iordache în acest weekend. După 3 ani de coșmar, în care a suferit 3 operații la tendonul ahilian, gimnasta a revenit în acțiune la Campionatele Naționale de la Ploiești. „Mă simt bine, mult mai liniștită. Am avut foarte multe emoții la primul aparat, însă am spart gheața. Mă bucur că am putut să concurez aici, sper din suflet ca de acum să am mult mai multă forță de a face antrenamente consecutive și să fiu sănătoasă”, a comentat Larisa pentru Sports NET.

Larisa Iordache
Larisa Iordache
Larisa Iordache
Larisa Iordache
+45 FOTO

Larisa țintește calificarea la JO de la Tokyo

De 5 ori medaliată cu aur la Campionatele Europene, Larisa va participa la europenele din Turcia din decembrie. Marele său obiectiv este reprezentat de calificarea la Olimpiada de la Tokyo, care va avea loc anul viitor.

„Nu știu dacă pot să zic că este foarte greu, însă trebuie să îmi pun eu oarecum totul în linie, să concurez exact cum îmi fac și la antrenamente integralele și în rest cred că vine de la sine”, a spus gimnasta.

A fost destul de dificil când m-am întors, pentru că am întâlnit tot felul de sentimente, gânduri, oameni noi și oarecum mi se dădeau lucrurile peste cap de fiecare dată când luam o hotărâre - Larisa Iordache, pentru Sports NET

1 medalie olimpicăare în palmares Larisa Iordache, un bronz cucerit în 2012, la Londra, cu echipa României

12 medalii europenea cucerit Larisa Iordache până acum, dintre care cinci de aur, cinci de argint și două de bronz, fiind printre cele mai medaliate gimnaste tricolore la CE

Citește mai multe știri din sporturi:

Situație tensionată la CSM București » Cristina Neagu, „înțepată” de Gabriela Szabo: „Vorbesc mai mult despre bani”

Rafa Nadal clachează în semifinale! Daniil Medvedev, în finala Turneului Campionilor după aproape 3 ore de tenis excelent

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
107991897552266
Piramidon Quijote  •  22 Noiembrie 2020, 20:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

115133402542612
Tudor Costea  •  22 Noiembrie 2020, 19:19

Rusine tvr pentru ca nu ai transmis aceasta competitie.

anti.cioban
anti.cioban  •  22 Noiembrie 2020, 16:30

Pe langa faptul ca e o super-gimnasta e si de 100 de ori mai femeie decat botoxatele si siliconatele carora li se face reclama prin ziare.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează