SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CĂSĂTORIE

GALERIE FOTO Larisa Iordache nu se ascunde! Dialog deschis despre căsătorie: „Vreau să fiu surprinsă”

Larisa Iordache/ foto: Instagram +44   FOTO
Larisa Iordache/ foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2023 19:20 / Actualizat miercuri, 30 august 2023 20:24

Larisa Iordache și Cristian Chiriță au o relație de mai mult timp și, dacă până acum spunea că nu se gândește la căsătorie, fosta gimnastă recunoaște acum că și-ar dori să facă pasul cel mare. Ea a povestit în podcastul Ilincăi Vandici despre relația cu partenerul ei.

„Nu sunt cerută în căsătorie. El se gândește la chestia asta… Așa a părut, dar nu e adevărat. Lucrurile sunt grăbite de unii, dar încă nu s-a întâmplat momentul ăsta. Niciodată nu am fost cerută în căsătorie, până acum. Cred că acel moment e unic pentru o femeie. Ca să fiu sinceră, aștept momentul. Dar vreau să fiu surprinsă. 

Larisa Iordache
+40 FOTO

Și el este un om cu care vreau să conviețuiesc, să am o relație frumoasă, sănătoasă și lină. Dar nu ne-am grăbit cu absolut nimic și asta cred că ne-a ajutat foarte mult. Ne-am oferit libertate unul altuia. Cum vrem aceleași lucruri, de acolo vine compatibilitatea”, a explicat multipla Larisa Iordache despre căsătorie, potrivit Fanatik

Larisa a mai dezvăluit peste ce nu ar trece niciodată într-o relație „Nu accept minciuna. Cred că sunt un om căruia să îi spui orice ai în cap. Nu aș putea să trec peste ea. Nu îmi place infidelitatea, indiferent dacă este vorba de intenție, la nivel psihic. Orice altceva se poate rezolva”, explică fosta gimnastă.

Larisa Iordache
+40 FOTO

„E pe placul sufletului meu”

„Nu cred că pot defini fericirea, fiecare o simte diferit. Pentru mine, cred că fericirea înseamnă liniște, să te simți bine cu tine, în primul rând. Să simți iubirea față de alte persoane sau față de o persoană anume este ceva special. Sentimental, da, sunt bine, am găsit un om. Nu l-am găsit, de fapt, s-a întâmplat… E pe placul sufletului meu. 

Este un om cald, un om fain, un om pe care te poți baza. Dar toate astea mi le vor arăta anii pe care îi vom petrece împreună. În prezent sunt bine, e omul de care aveam, de care sufletul meu avea nevoie. M-a cucerit fiind el. Nu s-a ascuns nici măcar o secundă după calitățile sau defectele lui. 

Ne știam din vedere, dar nu am avut contact niciodată, să vorbim, să interacționăm… Așa cum spunea lumea, pentru că s-au spus foarte multe lucruri care nu erau adevărate. Și nu erau lucruri plăcute. Eu eram singură, el era singur. (…) Fiind sportivi, mergând pe aceeași nișă, avem ce discuta. 

Eu, în momentul acela, nu simțeam nevoia să fiu cu cineva pentru că încă eram în dezvoltarea mea și o perioadă am stat de timp singură. Am ncercat să mă regăsesc pe mine, să mă vindec, să nu intru în altă relație cu un bagaj emoțional încărcat. Și nu era chiar ok pentru celălalt”, explică Larisa Iordache.

Cum a început poveste dintre Larisa Iordache și iubitul ei

La începutul relației lor, s-a spus că Cristian avea iubită, iar sportiva a fost acuzată că a intervenit în pobestea de iubire a celor doi. În realitate, lucrurile au stat altfel.

„Este un om foarte glumeț, care face glume de dimineața până seara. Câteodată, este enervant de glumeț. Ne-am apropiat ușor, ușor. Eu, cum nu am vrut o relație și nu voiam să mă implic emoțional, i-am spus că nu vreau. El, foarte relaxat, mi-a spus că e ok, că nu e nicio problemă. Dar mi-a spus că îi place de mine și că își dorește ceva cu mine. Dar nu voia să forțeze. 

Mi-a zis că dacă e ok, rămâne ca prieten, nu e nicio problemă, cât e nevoie. Mi-a oferit libertatea. Văzând cât e de corect și relaxat… m-am îndrăgostit de el. Și el de mine și ne- am asumat relația asta. Știam că va ieși un val de lucruri, lucruri mai puțin plăcute nouă. Sau mai puțin adevărate. Dar am discutat despre asta de la început. 

Și mai ales că nu a existat nicio persoană între noi, nu am spart nicio relație. A apărut că i-am stricat eu relația. Dar nu era așa, el era un om singur. Eu singură. Și așa ne-am găsit, pur și simplu s-a întâmplat. Chiar dacă este cu câțiva ani mai mic decât mine, este un un bărbat care are perspectivă, care își dorește foarte multe lucruri. 

Vorbește zilnic despre lucruri noi, pe care și le dorește, pe care vrea să le facă. Și le face”, a mai spus Larisa Iordache.

Citește și:

Așa l-a cucerit Mădălina Ghenea pe Grigor Dimitrov! Iubita tenismenului bulgar, mișcări senzuale în costum de baie, într-un avion privat
METROSPORT
Așa l-a cucerit Mădălina Ghenea pe Grigor Dimitrov! Iubita tenismenului bulgar, mișcări senzuale în costum de baie, într-un avion privat
Teodora Stoica s-a cuplat cu un bărbat celebru » Cum a fost filmată fiica lui MM Stoica atunci când credea că nu o vede nimeni
METROSPORT
Teodora Stoica s-a cuplat cu un bărbat celebru » Cum a fost filmată fiica lui MM Stoica atunci când credea că nu o vede nimeni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează