GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Teodora Stoica s-a cuplat cu un bărbat celebru » Cum a fost filmată fiica lui MM Stoica atunci când credea că nu o vede nimeni

Fiica lui MM Stoica, Teodora. Foto: Instagram +32   FOTO
Fiica lui MM Stoica, Teodora. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2023 12:18 / Actualizat miercuri, 30 august 2023 12:18

Teodora Stoica, în vârstă de 29 de ani, pare că s-a îndrăgostit nebunește de un bărbat celebru. Când credea că nu o vede nimeni, fiica lui MM Stoica a fost filmată în timp ce se săruta cu noul iubit.

O nouă relație pare să se contureze în lumea showbiz-ului autohton, cu protagoniști surprinzători. Fiica lui MM Stoica, Teodora, și cunoscutul actor BRomania au fost văzuți împreună la Nostalgia, un festival de muzică care a avut loc weekend-ul trecut în Constanța. 

+28 FOTO

Teodora Stoica s-a cuplat cu celebrul actor BRomania

Potrivit informațiilor apărute în presa online, cei doi au avut o întâlnire pe litoral, care a dus la o apropiere neașteptată. Conform relatărilor de la Cancan.ro, Teodora Stoica și BRomania au petrecut timp împreună, discutând și dansând, iar apoi au ajuns să se sărute. Aparent, chimia dintre cei doi a fost evidentă, iar întâlnirea lor a stârnit interesul și curiozitatea tuturor. 

După câteva ore petrecute împreună la Nostalgia, BRomania a decis să se retragă. Cu toate acestea, el nu a lăsat-o singură pe fiica lui MM Stoica la petrecere, luând-o de mână și părăsind locația împreună. Momentan nu au fost făcute încă declarații oficiale cu privire la statutul relației lor. Rămâne de văzut cum va evolua această poveste dragoste și dacă Teodora Stoica și BRomania vor confirma oficial relația lor. 

+28 FOTO

Bromania s-a despărțit recent de fosta iubită

În urmă cu câteva luni, Bromania, pe numele real Matei Dima, anunța că s-a despărțit de cea cu care a avut o relație timp de un an. Actorul mărturisea că este pregătit să își întemeieze o familie, astfel că putem să înțelegem că are gânduri serioase cu fiica lui MM Stoica. 

„Iată-mă aici, singur și gata să am o familie. Sunt gata, vreau să anunț, în exclusivitate la voi, că mi-ar plăcea să am o familie”, spunea Matei Dima, cunoscut ca Bromania, pentru cancan.ro.

Citește și:

Cât de bine îi merge lui Adrian Mutu după ce a plecat de la Rapid! „Briliantul” duce o viaţă de lux în Azerbaidjan

Mădălina Ghenea, mișcări senzuale în costum de baie, într-un avion privat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (64)
Eu2306
Eu2306  •  01 Septembrie 2023, 17:43
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 30 August 2023, 19:28

nu stiu ce ai spus acolo ...te-au blocat :)

Nu am zis nimic rau...doar carton si gata cenzura:)))

traian_v
traian_v  •  31 August 2023, 16:57
Postat de stefanf78 pe 30 August 2023, 14:42

Showbiz e ceva nou, apărut de câteva zeci de ani, de asta nu știi ce e…

Ai dreptate... Saraca limba romana. Noroc ca avem atotstiutori ca tine ca altfel ma lua valul GSP.

Gerson
Gerson  •  31 August 2023, 11:02

Cuplat si acuplat este corect!

Vezi toate comentariile (64)
Comentează