SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  PROBLEME

Larisa Iordache, despre problemele de sănătate: „Am ajuns la spital cu criză. Am intrat în operație”

Larisa Iordache +44   FOTO
Larisa Iordache

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2023 17:22 / Actualizat luni, 24 iulie 2023 17:49

Larisa Iordache, în vârstă de 26 de ani, a avut probleme de sănătate, despre care nu a dat prea multe detalii până acum. Fosta gimnastă a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre o perioadă mai sensibilă din viața ei.

Anul trecut, fosta mare campioană de la CS Dinamo a fost nevoită să treacă printr-o operație dificilă la rinichi. Aceasta a mărturisit că avea mari dureri și tot amânase intervenția chirurgicală.

Larisa Iordache: „Am ajuns la spital cu criză, cu febră, infecție, am avut noroc să dau de un medic foarte bun”

„Am ajuns la spital cu criză, cu febră, infecție, am avut noroc să dau de un medic foarte bun, care s-a ocupat de mine foarte bine. M-a pregătit cu ce se poate întâmpla. Am intrat în operație, mi-a montat un stent aproape o lună, pentru a putea elimina lichidul și infecția care se formase. Riscam să-mi pierd rinichiul. După o lună de zile, m-a operat din nou și medicul mi-a spus că trebuie să am noroc, ca să se spargă toată pietricica, pentru că era destul de mare.

Dacă nu, trebuia să-mi mai pună un stent o lună de zile și să mă opereze iar. Și aici intervine partea psihologică. Am reușit din fericire să scap, iar după 2 săptămâni mi-am revenit la ritmul normal, am mai făcut tratament, iar acum sunt foarte bine, dar am mare grijă. Beau apă mai mult decât o făceam înainte”, a declarat Larisa Iordache, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, conform Spectacola.

„Mă văd într-o rochie de mireasă, normal, dar nu mă grăbesc absolut deloc”

De câteva luni, Larisa Iordache se află într-o relație cu Cristian Chiriță, fostul iubit al campioanei de tenis de masă, Bernadette Szocs.

„Mă văd într-o rochie de mireasă, normal, dar nu mă grăbesc absolut deloc. M-am îmbrăcat în rochie de mireasă, dar nu mă grăbesc cu absolut nimic. Nu sunt superstițioasă, nu am niciun fel de superstiție în afară de a intra cu dreptul într-o încăpere nouă, dar consider că atunci când vine vorba să îmbraci o rochie de mireasă pentru o femeie este un moment cu totul special”, a spus Larisa Iordache, la Antena Stars.

Citește și: 

FOTO Prima soție a lui Adrian Mutu, afectată de deziluziile amoroase: „Nu poți schimba oamenii și nici nu trebuie” » Cu cine s-a iubit Alexandra Dinu

Marius Șumudică și soția au aniversat 30 de ani de la căsătorie » Cum a cucerit-o antrenorul: „Era fată mare! Am mers la cușetă până la Hunedoara și am fost fericiți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cordell.hull
cordell.hull  •  24 Iulie 2023, 18:27

Când a început plandemia a fugit de munca

Vezi toate comentariile (1)
Comentează