GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Prima soție a lui Adrian Mutu, afectată de deziluziile amoroase: „Nu poți schimba oamenii și nici nu trebuie” » Cu cine s-a iubit Alexandra Dinu

Alexandra Dinu, afectată de iluziile în dragoste. Foto: Instagram +30   FOTO
Alexandra Dinu, afectată de iluziile în dragoste. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2023 14:53 / Actualizat luni, 24 iulie 2023 15:46

Alexandra Dinu (42 de ani) a fost căsătorită cu Adrian Mutu timp de 3 ani, din 2000 până în 2003. După despărțirea de „Briliant”, ea a avut mai multe relații care nu s-au concretizat cu o căsătorie. Multe i-au lăsat un gust amar, a fost dezamăgită în dragoste. 

După divorțul de Adrian Mutu, alături de care are un băiat în vârstă de 20 de ani, Alexandra Dinu l-a cunoscut în 2005 pe bancherul italian Carlo Cancellieri, căruia actrița i-a spus „DA” cererii în căsătorie. N-au ajuns la altar, căci în 2007 s-au despărțit. 

Alexandra Dinu. Foto: Instagram
Alexandra Dinu. Foto: Instagram
Alexandra Dinu. Foto: Instagram
Alexandra Dinu. Foto: Instagram
Alexandra Dinu. Foto: Instagram
+26 FOTO

Marile iubiri ale Alexandrei Dinu

Ulterior, Alexandra Dinu a fost la un pas de căsătorie cu Andrea Rizzoli Jr, producător de filme în Italia. S-au iubit din 2008, până în 2012. La aproape un an după ce a rupt logodna cu Andrea Rizzoli, Alexandra Dinu a fost surprinsă de paparazzi în Italia, în ipostaze tandre, alături de actorul Luca Bastianello.

„Luca e o persoană liniștită, e modest, umil. Nu îi place viața de noapte, nici cluburile. Am căutat o astfel de persoană, fiindcă nici mie nu îmi plac. Luca îmi corespunde. Ne pregătim și pentru pasul cel mare. O să ne căsătorim”, declara Alexandra Dinu în anul 2013, la emisiunea „Happy Hour” de la Pro TV. Nici de data aceasta Alexandra Dinu n-a avut noroc, s-a despărțit rapid de Luca. 

Mai tâziu, în 2014, Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein, producător de film la Hollywood, președinte al Millennium Media, și-au început relația. Din păcate, cei doi s-au despărțit, în 2021 el a apărut public alături de noua iubită. 

Alexandra Dinu, afectată de iluziile în dragoste

După toate aceste dezamăgiri în dragoste, Alexandra Dinu a recunoscut că a avut multe de învățat. 

„Am învățat că nimeni nu este perfect și că, atunci când iubim, trebuie să avem toleranță și înțelegere pentru cel de lângă noi. Când ajungi să îi iubești și defectele, atunci e vorba despre dragoste. Am înțeles că nu poți schimba oamenii și că nici nu trebuie să încerci să o faci… nu e corect și nici nu vei avea succes în asta”, a spus Alexandra Dinu pentru revista VIVA!

Alexandra Dinu. Foto: Instagram
Alexandra Dinu. Foto: Instagram
Alexandra Dinu. Foto: Instagram
Alexandra Dinu. Foto: Instagram
+26 FOTO

Alexandra Dinu: „Nu e nimic întâmplător. Nici oamenii. Nici iubirea. Și nici dezamăgirile”

Și a continuat: „Am învățat că iubirea înseamnă, în primul rând, admirație și respect pentru celălalt și, cel mai important, iubirea nu e posesie. Cât despre dezămăgiri… nu e nimic întâmplător. Nici oamenii. Nici iubirea. Și nici dezamăgirile. Fiecare îţi oferă amintiri sau lecţii. Fiecare îţi oferă fericire sau dezamăgiri. Fiecare lecţie te duce mai aproape de acei oameni pe care îi vei putea aprecia la adevărata lor valoare şi care te vor aprecia, la rândul lor, atât cât meriţi să fii apreciată şi iubită.

Nu e nimic întâmplător. Viaţa are metodele ei pentru a ne face să fim oameni frumoşi, responsabili şi iubitori. Trebuie doar să avem încredere că dezamăgirile pe care le trăim şi oamenii care ne rănesc ne vor conduce într-o zi către acei oameni care vor rămâne în viața noastră. Când mă uit la viața mea, la trecut, prezent, îmi dau seama că totul, absolut totul, a avut o semnificație, un sens, o lecție… Consider că și experiențele mai dificile, mai nefericite sunt tot o binecuvântare deghizată. Așa îmi place să le numesc”.

La vremea respectivă, am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, Adrian Mutu este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte dintr-o altă viață. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta
- Alexandra Dinu

Citește și:

Marius Șumudică și soția au aniversat 30 de ani de la căsătorie » Cum a cucerit-o antrenorul

Bobonete, comentariu VIRAL la pozele necenzurate cu Mădălina Ghenea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
VanBasten
VanBasten  •  25 Iulie 2023, 08:57

Cata intelepciune de viata gasesti in articolul asta! Cristina Pirvu rulllzzzz. Pai, Alexandro, daca i-ai fi dat si tu o sansa unui baiat simplu din Botosani, care se ocupa cu finisaje interioare la Milano, ai fi gasit si dragostea adevarata.

Shogun01
Shogun01  •  25 Iulie 2023, 08:36
Postat de dash.berlin pe 24 Iulie 2023, 16:40

Frumoasa femeie! Pacat ca nu s-au intalnit mai tarziu...in deplinatatea maturitatii lor. Poate ar fi format un cuplu si astazi...cine stie !

Mutu a realizat tarziu ca ea s-a intalnit cu prea multi inaintea lui

dobrin
dobrin  •  25 Iulie 2023, 02:36

E deziluzionata ca nu mai pune nici un fraier banu'

Vezi toate comentariile (9)
Comentează