SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ

Decizie radicală luată de Marian Drăgulescu în relația cu Simona, noua lui parteneră

Articol de - Publicat vineri, 28 aprilie 2023 15:52 / Actualizat vineri, 28 aprilie 2023 17:23

Marian Drăgulescu a anunțat că nu vrea să se mai însoare, deși spunea la un moment dat că și-ar dori să o ducă la altar pe actuala lui iubită. Fostul gimnast a trecut prin mai multe căsnicii eșuate.

De câțiva ani, Marian Drăgulescu trăiește o poveste de dragoste alături de Simona, cea care i-a devenit și parteneră la academia de gimnastică. Dacă până acum ceva timp spunea în fiecare interviu că vrea să se căsătorească din nou, acum s-a răzgândit și momentan nu vrea să mai audă de o altă nuntă.

„Eu cu Simona suntem bine așa cum suntem. Nu știu când mă însor din nou, nu știu, vom vedea. Nu am plănuit nimic. Suntem bine așa cum suntem”, a declarat Marian Drăgulescu pentru Click!

Marian Drăgulescu (42 de ani), multiplu campion mondial și european și medaliat olimpic, s-a mutat de puțin timp în casă nouă, unde are o cameră specială pentru medaliile.

„Acasă! Am avut o cameră specială că eu m-am tot mutat și în sfârșit ne-am mutat la o casă, la curte și încă nu am făcut așa, o cameră specială pentru trofee, momentan sunt în genți, așteptăm să facem și acea cameră pentru trofee. Nu a fost o prioritate până acum, dar va fi.”

sursă foto: Instagram @ simonacarmen_
sursă foto: Instagram @ simonacarmen_
sursă foto: Instagram @simonacarmen_
sursă foto: Instagram @ simonacarmen_
sursă foto: Instagram @ simonacarmen_
+14 FOTO

Marian Drăgulescu, două căsnicii eșuate

Amintim faptul că Marian Drăgulescu nu prea a avut noroc în dragoste, iar căsniciile sale s-au încheiat cu scandal. Fostul gimnast, care acum este antrenor, a fost căsătorit prima dată cu Larisa Drăgulescu, care acum activează pe Onlyfans și este însărcinată cu cel de-al treilea soț. 

Căsnicia lor s-a terminat cu mare scandal, ba chiar el a și lovit-o pe aceasta. Împreună au doi copii, o fată și un băiat. Acum, apele s-au liniștit între cei doi foști soți și pot sta împreună la aceeași masă.

În anul 2019, Marian Drăgulescu a divorțat de Corina, cea cu care a participat la show-ul „Asia Express”. Fostul gimnast a ajuns chiar și la terapie de cuplu cu fosta soție în speranța că își vor salva mariajul, însă fără succes. El spunea că vina aparține Corinei, pentru că era perfecționistă, iar de aici începeau scandalurile între ei.

Citește și:

Femeia care l-a înnebunit pe Cristi Borcea: „Era peste tot, la TV, la Super Bowl! Am zis: «Gata, declanșăm atacul»”

FOTO Fosta soție a lui Ilie Năstase, scandal cu Poliția: „Vouă nu vă e, mă, rușine?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  28 Aprilie 2023, 20:40

Bravo ma Mariane ! Era ciocusa, da-o-n -colo !!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează