GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Fosta soție a lui Ilie Năstase, scandal cu Poliția: „Vouă nu vă e, mă, rușine?”

Articol de - Publicat marti, 25 aprilie 2023 13:24 / Actualizat marti, 25 aprilie 2023 13:25

Amalia Năstase, care a fost soția marelui tenisman Ilie Năstase între anii 2004-2010, a făcut nenumărate reclamații și plângeri la poliție și la primăria sectorului 1, acolo unde locuiește. Spune că de șase ani de zile nu se poate odihni din cauza unui club din apropierea casei sale, club în care muzica ar suna în boxe până la orele dimineții.

Fosta soție a lui Ilie Năstase locuiește cu actualul ei partener, Răzvan Vasilescu, cu fiul lor și cu fiica ei cea mică, din mariajul cu fostul tenisman, într-o casă în sectorul 1 al Bucureștiului. Amalia Năstase, într-o postare pe rețelele sociale, a dezvăluit că de șase ani nu mai are liniște în propria casă din cauza clubului din apropiere.

+3 FOTO

Amalia Năstase: „În fiecare weekend sun la Poliția Română”

„De mai bine de 6 ani de zile sun, în fiecare weekend, la Poliția Română ca să reclam faptul că un club, care nu are autorizatie, face concerte, cu scenă și sonorizare la maxim în aer liber, până la 5 dimineața. Mai ilegal decât asta nu știu ce mai pot face, dar bănuiesc că nu-i interesează că ei «au spate», așa mi s-a spus.

Am făcut petiție la Primaria sectorului 1 și mi-a răspuns doamna primar Clotilde Armand că așa e (nu au autorizație de funcționare) și că Poliția va lua măsuri. Poliția mi-a răspuns că dacă mă deranjează, pot să sun la 112! Vouă nu vă e, mă, rușine? Chiar numai de combinațiile voastre vă arde? 

Mi-ar fi rușine să fiu polițist la secție și să-mi râdă niște interlopi în față. M-aș face altceva. Sincer! PS: am făcut toate petițiile posibile. Nicușor Dan e dulce somnul?!”, a răbufnit Amalia Năstase, care a dorit să i se facă dreptate.

Fosta soție a lui Ilie Năstase, scandal cu Poliția: „Vouă nu vă e, mă, rușine?”
Postarea Amaliei Năstase pe rețelele de socializare

Mesajul ei a ajuns la reprezentații poliției sectorului 1, care i-au oferit un răspuns oficial. „Bună seara. Locația menționată de dumneavoastră a avut, în fiecare an, autorizație de funcționare, dar nu și pentru construirea terasei, fapt pentru care au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale, atât de către colegii din cadrul Compartimentului Activități Comerciale, cât și din cadrul Biroului Disciplina în Construcții.

Vă adresăm rugămintea să specificați cu exactitate ce anume reclamați în prezent, întrucât clubul la care faceți referire este deschis doar în perioada mai-octombrie. În prezent, este închis. Vă asigurăm că, la momentul oportun, vom verifica dacă locația deține toate autorizațiile necesare pentru desfășurarea specifică a activității. 

Așa cum v-a mai fost transmis, vă îndrumăm să apelați Dispeceratul Poliției Locale 021.9540, disponibil 24/7, pentru o intervenție promptă, atât în situația tulburării liniștii publice, cât și în alte situații din zona noastră de competență”, au transmis reprezentanții poliției sectorului 1.

Fosta soție a lui Ilie Năstase, viață de lux într-o casă de 400.000 de euro! Unde s-a mutat: „Aici, femeile sunt respectate”
SCHIMBARE
Fosta soție a lui Ilie Năstase, viață de lux într-o casă de 400.000 de euro! Unde s-a mutat: „Aici, femeile sunt respectate”

Amalia Năstase: „Doamne, ce bătaie de joc!”

Nemulțumită de răspunsul primit, Amalia Năstase a anunțat că nu renunță: „Poliția Locală Sector 1, păi nu vreți voi acum să mergem să vedem cum e închis?! Bubuie muzica de rupe și acum. Voi sunteți ok? Doamne ferește! 

Reclam că pe un teren aflat în proprietatea publică a statului este o scenă, cu boxe de concert, cu mese și consumație, fără autorizație că știți și voi că nu are cum să ia vreodată autorizație. Și voi (sau cine s-o duce) vă duceți și ăia vă arată autorizația de funcționare din hală, și gata, plecați la secție mulțumiți.

Aș vrea să știu cum de v-ați informat atât de bine despre programul ăla de funcționare și nu v-ați suit în mașină să vedeți ce reclam. Cum adică, acolo nu a fost nimeni? Conform legii când sună cineva, se intervine. Ce visați că e închis clubul? Doamne ce bătaie de joc. Ministerul Administrației și Internelor ce e cu voi?”, a mai scris pe Instagram fosta soție a lui Ilie Năstase, vizibil deranjată de întreaga situație.

Citește și alte știri extra-sport: 

Anamaria Prodan, primele declarații despre o a treia căsătorie » Impresara iubește din nou: „Chiar și după acele dezamăgiri, eu încă mai cred!”

Adrian Mititelu jr. s-ar fi cuplat cu fosta lui Marius Niculae » Cine ar fi noua cucerire a fiului patronului de la FCU Craiova

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
corectorul
corectorul  •  28 Aprilie 2023, 15:47

In realitate asta este genul de caz care afecteaza in mod direct cetateanul, adica abuzul unui privat, care in mod ilegal isi extinde o activitate privata pe domeniul public si tulbura linistea publica, iar institutiile statului se arata, simultan, atat indiferente, cat si incompetente cu privire la un astfel de caz. Dar mai grav decat toate astea este reactia unora dintre membrii societatii, de exemplu „mamiferele” care se exprima in batjocura la adresa unei persoane care expune un astfel de caz. Intotdeauna vinovatii pentru starea natiei sunt oamenii care popoleaza tara, nu institutiile. Societatea in ansamblul sau este caria acestei tari. Societatea asta ofera si clasa politica incompetenta, dar si privatii cu tenta infractionala, ca si publicul superficial (interesat mai degraba de mondenitati, sporturi cu manifestari frivole, barfe si culise politice, dar luand in derizoriu cazurile concrete, precum cel de fata, care afecteaza in mod direct vietile celor din jur).

Florin100
Florin100  •  25 Aprilie 2023, 22:07
Postat de adrian.7 pe 25 Aprilie 2023, 14:49

Poliția Locală nu tine de Ministerul de Interne...Apoi doamna maritata cu subalternul ei de la agentia creata special pentru ea de Ilie nu poate tine nimanui lectii de morala...

Da, mă, dar băiatul *** și nu mai suportă "duamna" că nu poate striga în gura mare cât de fericită e că o aud ăia de se distrează la club. *** să nu se mai simtă "duamna" stingheră.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vladpopescu125
Vladpopescu125  •  25 Aprilie 2023, 18:41
Postat de adrian.7 pe 25 Aprilie 2023, 14:49

Poliția Locală nu tine de Ministerul de Interne...Apoi doamna maritata cu subalternul ei de la agentia creata special pentru ea de Ilie nu poate tine nimanui lectii de morala...

Gogu, nu despre morala este vorba aici.citesti litere dar nu intelegi cuvinte.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează