GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Anamaria Prodan, primele declarații despre o a treia căsătorie » Impresara iubește din nou: „Chiar și după acele dezamăgiri, eu încă mai cred!”

Anamaria Prodan, primele declarații despre căsătorie +18   FOTO
Anamaria Prodan, primele declarații despre căsătorie

Articol de - Publicat sambata, 22 aprilie 2023 13:05 / Actualizat sambata, 22 aprilie 2023 13:22

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea formează un cuplu de câteva luni, însă, cei doi se cunosc de mai mult timp. Până acum, impresara a evitat să dea detalii despre povestea ei de dragoste, însă, pare mai fericită ca oricând, drept urmare nu exclude posibilitatea de a se recăsători, pentru a treia oară.

Cei doi se știu de ani buni, dar, de câteva luni de zile, trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

Flavius Nedelea
Flavius Nedelea
+14 FOTO

Anamaria Prodan, primele declarații despre căsătorie

„Eu cred în instituția căsătoriei, chiar și după eșecurile avute. Chiar și după acele dezamăgiri, prin care am trecut, eu încă mai cred! Sunt o romantică incurabilă! 

Mă văd în postura de a face această alegere și acum!”, a declarat fosta partenera de viață a lui Laurențiu Reghecampf, potrivit celor de la Playtech.

Anamaria Prodan: „Am avut un model frumos în familie, pe cel al mamei”

În cadrul aceluiași interviu, Anamaria a spus că își dorește să-i calce pe urmele mamei sale, pentru că aceasta a avut o căsnicie longevivă și a fost un model pentru vedetă.

„Mă văd, sincer vă spun, mergând ținându-mă mână cu soțul meu, pe stradă sau prin parcuri, la 80 sau la 90 de ani, câți mi-o da Dumnezeu! Am avut un model frumos în familie, pe cel al mamei. 

Poate lumea va întoarce capul după noi! Sau poate chiar noi doi vom face asta și vom întoarce capul, ca și cum am privi spre propria viață, și vom putea apoi spune: «Iată, am reușit!», fiind astfel un exemplu pentru copiii mei.

Nu știu dacă actualul meu iubit, Flavius, va fi lângă mine atunci, la vârsta aceea, dar mi-ar plăcea! Accept cu inima deschisă ceea ce-mi trimite Dumnezeu! Accept cu multă încredere, fiindcă eu am o credință habotnică în Dumnezeu!”, a precizat impresara, potrivit sursei citate.

Cine e și cu ce se ocupă milionarul Flavius Nedelea

În vârstă de 42 de ani, Flavius Nedelea este din Tulcea și are mai multe afaceri, printre care și două hoteluri în București. Este vorba despre o unitate hotelieră cu nouă camere chiar în Centrul Vechi din București. 

Tot el este proprietarul unui alt hotel, tot în Capitală, pe care l-ar fi deschis în anul 2018 și în care ar fi investit 500.000 de euro. Este vorba despre un nou hotel de 22 camere, inspirat de Palatul Peleș. 

Citește și:

Daminuță vrea să dea lovitura în Timișoara! Şi-a deschis propriul restaurant

A vorbit deschis despre divorțul de Dan Șucu: „Un moment greu de gestionat, dar ce nu te doboară te întărește”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează