GIMNASTICA    •   CE FEMININ

Necazul Ceraselei

Articol de — Roxana Fleşeru Sambata, 05 Aprilie 2008

Cerasela Pătraşcu şi-a încheiat evoluţia din Franţa în urma unei aterizări la paralele care i-a adus o accidentare supărătoareCerasela Pătraşcu nu va mai concura la Europene. Gimnasta, care intră în vederile antrenorilor pentru Jocurile Olimpice, a avut parte de mult ghinion. Ea a căzut la coborîrea de la paralele şi are probleme la ambele picioare. "Încă nu a fost pus un diagnostic. Aşteptăm să se dezumfle genunchiul şi apoi vom vedea despre ce e vorba", a spus Adrian Stoica, preşedintele FRG. Sportiva, în vîrstă de 15 ani, se afla la a doua competiţie majoră, după ce anul trecut a debutat la Campionatele Mondiale de la Stuttgart.

Obiectivul pe care şi l-au propus antrenorii înainte de a pleca în Franţa nu va fi realizat. Ei sperau ca de data aceasta să se întoarcă în ţară cu toate sportivele sănătoase, avînd în vedere antecedentele celorlalte competiţii majore, cînd delegaţia României venea de fiecare dată cu cîte o gimnastă accidentată. "Ne propusesem să vedem care este nivelul gimnastelor în momentul de faţă şi să avem sănătate, nu trebuiau să atingă vîrful de formă la aceste Europene. Nu avem nevoie de accidentarea aceasta!", a adăugat Stoica.

Locul Ceraselei Pătrăşcu va fi luat în echipa de Gabriela Drăgoi. Ea va concura alături de Sandra Izbaşa, Steliana Nistor şi Anamaria Tămîrjan, azi, în finala pe echipe, începînd cu ora 15:00, în direct pe TVR 2. România a ajuns în ultimul act de pe prima poziţie. Mîine se vor decerna medaliile pe aparate.

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

 •  05 Aprilie 2008, 17:07

bravo fetelor ma bucur ca ati cistigat

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase