SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  TRAGEDIE

Tragedie în familia Larisei Iordache » Mama gimnastei a murit după o îndelungată suferință: „Vei rămâne cel mai puternic om din lume”

Larisa Iordache, alături de mama ei. Sursă foto: Instagram
Larisa Iordache, alături de mama ei. Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 iunie 2021 09:14 / Actualizat duminica, 27 iunie 2021 09:22

Tragedie în familia gimnastei Larisa Iordache, cu doar o lună înainte de startul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Mama Larisei a încetat din viață, după o îndelungată luptă cu o boală necruțătoare. 

„Sufletul să îți fie liniștit, mami! Mereu în inima, sufletul și mintea mea, vei rămâne cel mai puternic om din lume. Te iubesc”, a scris Larisa pe contul său de Instagram.

Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Cu doar trei săpămâni în urmă, Larisa Iordache obținea aurul în finala Cupei Mondiale de la Cairo (Egipt), la bârnă! Calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Iordache a izbutit un rezultat excepțional înaintea competiției care va începe în data de 23 iulie.

Larisa Iordache - sportiva care a învins durerea 

Larisa Iordache s-a luptat cu accidentările în ultimii ani. Cea mai dureroasă a fost la JO de la Londra, când o fasciită a făcut ca acea ediție să fie una amară pentru ea. Poate să spună după ce a obținut biletul de Tokyo că a meritat să revină în 2019 la gimnastică, după doi ani de pauză totală, cu momente grele, cu operații greșite și multă suferință psihică.

„Fix după ce m-am accidentat în 2017, dacă intram în sala de gimnastică, aveam un gol în stomac și pur și simplu mă apuca plânsul pentru că nu puteam să fac și eu. Am încercat o perioadă să ies din gimnastică de tot, nici măcar la televizor nu m-am uitat. Mi-era greu să urmăresc pentru că știam că și eu puteam să fiu acolo. Recuperarea a mers greu, timpul se scurgea la fel și mă simțeam nefolositoare”, spunea Larisa pentru GSP, la finalul lunii aprilie.

Fata care a învins durerea » Larisa Iordache, despre momentele dramatice de la Europene: ce urmează până la Tokyo
JOCURILE OLIMPICE
Fata care a învins durerea » Larisa Iordache, despre momentele dramatice de la Europene: ce urmează până la Tokyo

Playtech: Ana Morodan s-a pozat în SUTIEN după operația de MICȘORARE a sânilor. Cum arată vedeta


Comentarii (2)
ceaiuri
ceaiuri  •  27 Iulie 2021, 22:11

stati jos 4 pt titlul...invatati gramatica de baza

buleicanu
buleicanu  •  27 Iunie 2021, 14:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează