GIMNASTICA  ·  DECLARAȚII

VIDEO Andreea Răducan, răspuns dur pentru Marian Drăgulescu, după ce a demisionat de la șefia FRG: „Nu e pe măsura unui campion”

Joi, 05 Decembrie 2019, 14:58

Andreea Răducan (36 de ani) a demisionat, azi, din funcția de președinte al Federației de Gimnastică - Detalii, AICI! 

În conferința de presă de azi, fosta gimnastă i-a răspuns și lui Marian Drăgulescu (38 ani) ca urmare a afirmațiilor făcute de acesta miercuri seara, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. 

Sigur nu vorbim aceeași limbă! Să ne amintim cum a venit cu medaliile în fața ministerului, un lucru care nu este pe măsura unui campion. Marian a făcut ce a considerat de cuviință vizavi de activitatea mea la Federația de Gimnastică, ca manager, nu-mi dau seama în ce măsură e el în poziția de a analiza. 

E adevărat că totul a început prost , nu-mi dau seama cine a reușit să-l convingă să ducă acest război cu mine, însă când un coleg, așa cum spune el, vine în Comitetul Executiv, unde a fost numit de noi începe să-ți numere săptămânile de concediu de lăuzie, mi se pare destul de deplasat. 

Nu cred că asta ar fi trebuit să facă un reprezentant de calibrul lui Marian Drăgulescu. La rândul meu îl respect pentru toate performanțele lui ca sportiv, îi doresc succes la JO de la Tokyo”, a declarat Andreea Răducan, în timpul conferinței de presă de astăzi. 

„Nu am o chimie cu Andreea, chiar dacă înainte să ajungă la Federație am concurat împreună și aveam o relație OK/ Puteam să fim prieteni, dar nu vorbim aceeași limbă. Dragoste cu sila nu se poate! Nu știu dacă e influențată și nici nu mă interesează. Eu am fost OK vizavi de ea. Când m-am calificat la Olimpiadă nu m-a sunat nimeni de la federație! Nimeni!” Marian Drăgulescu, despre Andreea Răducan, la „Prietenii lui Ovidiu”

CARE ESTE RELAȚIA LUI MARIAN DRĂGULESCU CU ANDREEA RĂDUCAN, PREȘEDINTELE FRG:

Vezi și: 

FOTO + VIDEO Andreea Răducan și-a dat demisia din fruntea Federației Române de Gimnastică: „Nu mai pot continua așa” » Toate declarațiilePrimul simptom care anunță o formă severă de COVID-19. „Trebuie să te prezinți de urgență la spital„

Libertatea

Comentarii (5)

dubluv  •  07 Decembrie 2019, 17:24

cred ca doar istetii de la GSP considera ca raspunsul Andreei este dur. Mie imi pare mai degraba defensiv.

Oana Stanciu  •  07 Decembrie 2019, 10:48

Oameni și oameni! Unii au doar mușchi și nimic în cap, alții, care încearcă să pună niște rânduieli în pe un făgaș normal, sunt împiedicați tocmai de cei care ar putea fi beneficiarii mersului normal în orice domeniu. O admir pe Andreea pentru totul. Câți avem demnitatea ei?

Murgu Adrian  •  06 Decembrie 2019, 21:10

Nota 10 pentru Dragulescu ca sportiv dar ca am are un caracter indoielni,sa nu uitam scandalurile cu iz sexual din viata lui ,iar cand si-a batut sotia nu prea a dat dovada de maaculinitate

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1