GIMNASTICA    •   SUA

VIDEO Scene incredibile în timpul procesului! Tatăl a trei gimnaste a sărit să-l bată pe medic: "Dați-mi 5 minute într-o cameră cu el!"

Vineri, 02 Februarie

Scene halucinante au avut loc la procesul în care Larry Nassar a agresat sexual cel puțin 265 de femei timp de 20 de ani.Randall Margraves, tatăl a 3 dintre gimnastele abuzate, a sărit să-l bată pe fostul medic al lotului de gimnastică al SUA chiar în timpul în care acesta din urmă era judecat.

Margraves chiar l-a numit "demon" pe fostul medic și a cerut judecătorului "să-i ofere 5 minute cu acesta într-o cameră".

Fostul medic Larry Nassar a primit deja pedeapsa cu închisoarea pe viață. Conform acuzării, cel puțin 65 de victime au depus mărturie în fața tribunalului din Charlotte.

Comentarii (7 ) Adaugă comentariu

ucluj2011  •  03 Februarie 2018, 06:24

Postat de Lucian Postelnicu pe 03 Februarie 2018, 02:32

Bravo - Tata - ***

***... MAI *** decîăt abuzatorul fetelor. *** , ăla va fi închis separat , aceste cazuri sunt atent monitorizate de către toate organizațiile , voi dacă chiar credeți tot *** pe care î-l vedeți prin filme , nu vă prea duce capul. Pedeapsa este PRIVARE DE LIBERTATE , nici mai mult nici mai puțin. Duceți-vă și vedeți un doctor psiholog. Tatăl trebuia închis cîteva luni pentru reacția lui penală , dar a a scăpat doar cu o amendă usturătoare. Abuzatorul este penal , asta nu înseamnă că și noi trebuie să fim penali și să mai și încercăm să găsim justificări. Mai deșteptați-vă și voi bă... și mai civilizați-vă. Trăiți în secolul XXI.

Lucian Postelnicu  •  03 Februarie 2018, 02:32

Bravo - Tata - ***

gazistu  •  02 Februarie 2018, 20:53

A fost reactia oricarui parinte, cand a prins momentul sa fie cel mai aproape de violatorul fetei lui.. Si eu as fi reactionat la fel....cu toate ca nu as fi apucat sal bat bine, doar sai fi baga mana in gat...dar tot e ceva!!

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase