SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

A depășit criza: SCM Rm. Vâlcea și-a rezolvat problemele financiare

S-a zvonit și că Fraga Fernandez va pleca de la Rm. Vâlcea din cauza problemelor financiare FOTO Dan Potor
S-a zvonit și că Fraga Fernandez va pleca de la Rm. Vâlcea din cauza problemelor financiare FOTO Dan Potor

Articol de - Publicat duminica, 27 decembrie 2020 17:55 / Actualizat duminica, 27 decembrie 2020 18:47

Consilierii locali au aprobat rectificarea bugetară de 160.000 de lei, iar salariile de la SCM Rm. Vâlcea au fost plătite. ”Jucătoarele nu au de ce să-și facă probleme”, a anunțat președintele Florin Verigeanu.

Conducerea clubului patronat de Primăria Rm. Vâlcea a solicitat la începutul lunii decembrie o rectificare bugetară de 160.000 de lei, necesară pentru plata salariilor la echipa de handbal. După mai multe ședințe cu scântei, în care consilierii Opoziției s-au opus, la ultima ședință a Consiliului Local toată lumea a fost de acord cu rectificarea bugetară. În acest context, în contul clubului vâlcean a ajuns suma necesară pentru plata salariilor jucătoarelor.

"Le mulțumim tuturor pentru că au înțeles că acest club a făcut performanță în ultimul timp doar pentru că a existat o stabilitate financiară, pentru că fetele și noi, conducerea tehnică, am putut să ne gândim doar la ce vom face pe teren! Această echipă a reușit să câștige patru trofee în ultimii doi ani, deși nu este în top 3 la nivel de buget între echipele din România", a declarat antrenorul Florentin Pera.

”De când sunt eu la Rm. Vâlcea nu a existat o zi de întârziere la plata salariilor. Asta vorbește despre profesionalismul oamenilor care se ocupă de echipă. Putem să ne gândim și pe viitor la un proiect sănătos cu această echipă!”
Florentin Pera, antrenor SCM Rm. Vâlcea

Președintele SCM Rm. Vâlcea, Florin Verigeanu, a anunțat și el că nu se mai pune problema plecării vreunei jucătoare și că echipa va trebui să se gândească exclusiv la performanță. "Ne așteaptă luni grele, cu multe meciuri în Liga Campionilor și în Liga Națională. Vrem să ne îndeplinim obiectivele într-o perioadă extrem de grea, cu multe probleme extrasportive", a spus Verigeanu. SCM a pierdut-o în această perioadă pe daneza Ann Grete Norgaard, care și-a reziliat contractul cu gruparea olteană.

10 meciuri în 36 de zile

SCM Rm. Vâlcea va avea un program extrem de aglomerat în următoarea perioadă. Din 10 ianuarie și până în 14 februarie, oltencele vor susține 7 partide în Liga Campionilor și trei în Liga Florilor. SCM va juca la Rm. Vâlcea cu Gyor (10 ianuarie), Buducnost (20 ianuarie), ȚSKA Moscova (24 ianuarie), Dortmund (9 februarie) și Brest (14 februarie) și în deplasare cu Podravka (16 ianuarie) și Odense (7 februarie). Vor mai fi meciurile de campionat cu Gloria Buzău (13 ianuarie), la Brașov, Dunărea Brăila (29 ianuarie) și Prahova Ploiești (31 ianuarie).

Granzii handbalului feminin, aproape de colaps! Situație dramatică și la Vâlcea: SCM e prinsă în mijlocul scandalului politic, jucătoarele încep să plece

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  28 Decembrie 2020, 13:00

nu era vb de nici o criza..banii se gaseau,numai ca noii veniti politic au dorit sa verifice unele cheltuieli...cu cinci zerouri(poate unele se justifica mai putin..)dar sarbatorile le prind pe fete cu platile la zi..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează