SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORONAVIRUS

Acuzată de CSM Botoșani că a pornit îmbolnăvirile de coronavirus, CSU Suceava amenință cu tribunalul

CSU Suceava FOTO Obiectiv de Suceava
CSU Suceava FOTO Obiectiv de Suceava

Articol de - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 15:05 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 17:21

”Îi înțelegem pe cei de la Botoșani, sunt supărați, în izolare, dar, dacă nu prezintă scuze, suntem nevoiți să mergem la Tribunal”, spune Petru Ghervan, coordonatorul tehnic de la CSU Suceava

Președintele CSM Botoșani, Cătălin Stoleru a declarat după ce a aflat marți că 12 jucători ai echipei sale sunt pozitivi la coronavirus, că totul a pornit de la CSU Suceava, echipa pe care Botoșaniul o întâlnise în turneul de promovare pentru prima ligă! "Suceava l-a avut pe Alin Câmpan care a avut febră 39 la turneul de la Sf. Gheorghe. A avut simptome, a fost luat cu salvarea la spital. Suceava au făcut testele sau ne infectează pe toți din nou?", întreabă Stoleru.

"Nu e în regulă să dăm vina unii pe alții!"

Petru Ghervan, coordonatorul tehnic al secției de handbal de la CSU Suceava, a declarat că le înțelege supărarea, dar nu-și poate explica de ce Botoșaniul a ajuns la această concluzie. "Vorbesc la amărăciune, la necaz, sunt în izolare. Dar când fac niște afirmații grave, în ce bază le fac? Noi avem documente, Câmpan a fost la spital la Sf. Gheorghe și a avut avizul epidemiologic să joace!", a declarat Ghervan. "Puteau să sune la noi, la Suceava, să întrebe. Pe mine, personal, m-au sunat doar cei din Federație. M-a sunat antrenorul federal Iulian Stamate și chiar președintele Alexandru Dedu. Mă întrebau dacă sunt motive de îngrijorare la Suceava, cu jucători infectați", a explicat Ghervan.

Acuzată de CSM Botoșani că a pornit îmbolnăvirile de coronavirus, CSU Suceava amenință cu tribunalul
Petru Ghervan FOTO gazetasv.ro


"Botoșaniul ne acuză că nu am făcut teste. Dar la noi niciun jucător nu are simptome! Nu facem teste de dragul de a le face. Nu e în regulă să dăm vina unii pe alții ca să ne salvăm pielea. Îi rog pe cei de la Botoșani să revină și să-și ceară scuze, altfel suntem obligați să-i acționăm în judecată", a mai spus Ghervan.

Toate echipele din Liga Zimbrilor vor face teste COVID joi, 1 octombrie, pentru a putea participa apoi la al doilea turneu de sală, programat la Sf. Gheorghe între 4 și 10 octombrie. În momentul de față, în handbalul masculin românesc erau contabilizate 45 de infectați cu virusul SARS CoV-2, cei mai mulți de la CSM Bacău (15), CSM Botoșani (13) și Minaur Baia Mare (7).

13 cazuri noi de COVID-19 la CSM Botoșani!

Dinamo în urna a doua valorică la tragerea la sorți în European League. Ce adversari poate avea campioana României?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează