SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Adi Vasile cere întăriri la CSM București » Deranjat de o întrebare: „Nu e corect!”

CSM București a învins-o pe Ferencvaros Budapesta, scor 27-21, în runda cu numărul 8 a grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin. Adi Vasile (39 de ani) cere întăriri pentru partea secundă a sezonului. +15   FOTO
CSM București a învins-o pe Ferencvaros Budapesta, scor 27-21, în runda cu numărul 8 a grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin. Adi Vasile (39 de ani) cere întăriri pentru partea secundă a sezonului.

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2021 18:55 / Actualizat sambata, 20 noiembrie 2021 19:00

CSM București a învins-o pe Ferencvaros Budapesta, scor 27-21, în runda cu numărul 8 a grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin. Adi Vasile (39 de ani) cere întăriri pentru partea secundă a sezonului.

CSM București zdrobește liderul grupei A din Liga Campionilor! Meci perfect făcut de Neagu și compania
LIGA CAMPIONILOR
CSM București zdrobește liderul grupei A din Liga Campionilor! Meci perfect făcut de Neagu și compania

„Este un sezon greu pentru noi. Mă bucur că după pauza de două săptămâni am revenit bine. Avem multe jucătoare tinere. Cu toții le vrem în teren, dar trebuie să înțelegem că unele încă au 17 ani. Pentru cele mai experimentate se acumulează oboseala. Pentru Final 4 trebuie să ne completăm lotul. Avem nevoie și de sănătate. E clar că e nevoie de întăriri pentru Liga Campionilor, dar și pentru campionatul intern.

Cred că linia între excelent și foarte prost e atât de subțire în sport. Suntem într-o țară în care ne place să ne ducem de sus până jos”, a spus Adi Vasile, la Telekom Sport. 

Adi Vasile: „Nu e corect să vorbim doar despre Neagu”

Adi Vasile, selecționerul naționalei României, a fost iritat când a fost întrebat despre absența Cristinei Neagu de la Campionatul Mondial din Spania, competiție care va debuta pe 1 decembrie.

„Nu cred că e corect nici pentru celelalte să vorbim doar despre Cristina Neagu. Toate componentele echipei naționale se vor descurca foarte bine. Dacă vrem o echipă foarte puternică, trebuie să ne descurcăm și fără ea”, a spus Adi Vasile.

Am pregătit foarte bine meciul, am fost motivate. Am ținut cont de sarcinile de joc. Este foarte greu în Liga Campionilor, dar nu am de ales. Capul sus, muncim cu drag și spor! Am început cam prost, dar mai avem meciuri de jucat. Sper ca anul viitor să ne aducă doar victorii. 
- Alexandra Dindiligan, extremă CSM București

Citește și alte știri din handbal:

România, fără Cristina Neagu la Campionatul Mondial! Pe cine a convocat selecționerul Adi Vasile

Barbara Lazovic a fost operată în Spania » Interul dreapta titular va lipsi 6 luni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
1500744200249107
Marius Cristian  •  05 Decembrie 2021, 12:09

Ce echipa frumoasă cu jucatoare autohtone tinere s- ar putea face la București cu banii astea si un antrenor meserias gen Tadici . Plus cateva echipe de junioare !

1500744200249107
Marius Cristian  •  05 Decembrie 2021, 12:07

Ce echipa frumoasă cu jucatoare autohtone tinere s- ar putea face la București cu banii astea si un antrenor meserias gen Tadidi

ceaiuri
ceaiuri  •  22 Noiembrie 2021, 09:09
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

daca aduci jucatoare pe bani multi..pt a castiga campionatul atunci nu te contrazic...mari performante

Vezi toate comentariile (7)
Comentează