SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Adi Vasile şi-a prelungit contractul la CSM Bucureşti pentru doi ani!

Articol de - Publicat vineri, 05 martie 2021 15:23 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 15:23

Exact înaintea dublei cu SCM Rm. Vâlcea, din optimile Ligii Campionilor, CSM a anunţat că i-a prelungit angajamentul selecționerului naționalei României

Numit antrenor principal la CSM București în octombrie 2019, Adrian Vasile este cel mai longeviv antrenor pe banca "tigroaicelor". Niciun alt tehnician în afara lui Adi Vasile nu a stat doi ani legați la CSM! În trecut, CSM a primit supranumele de "devoratoarea de antrenori" pentru că nimeni nu rezista mai mult de maximum un sezon.

De altfel, din 2014 încoace, de când CSM a pornit la drum cu noul proiect, pe banca CSM-ului s-au perindat 12 antrenori. Cea mai lungă perioadă, un an și jumătate, a rezistat până acum Mette Klit, daneza pregătind CSM din februarie 2014 până în septembrie 2015. Au fost și mandate de trei-patru luni, cazul lui Per Johansson, în două rânduri, sau Magnus Johansson.

Adi Vasile e la CSM București de 7 ani, dar între 2014 și 2019 a fost antrenor secund. El a semnat un contract valabil pe doi ani și va avea drept obiectiv, în fiecare sezon, câștigarea campionatului, dar și calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor.

Adrian Vasile, înaintea „dublei” cu Vâlcea din „optimile” Ligii: „Ne place presiunea”

EXCLUSIV Florentin Pera, interviu înainte de dubla spectaculoasă din optimile Ligii: „CSM București are 3 atuuri”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
844831225687843
Petre Stoian  •  05 Martie 2021, 16:25

Acum 3-4 ani , dupa 2 infringeri era schimbat antrenorul ; in prezant nu mai conteaza cum joaca CSM

Vezi toate comentariile (1)
Comentează