SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL MASCULIN

Adio, calificare! » Înfrângere drastică pentru naționala sub 21 ani de handbal a României

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2017 18:35

Naționala României de handbal masculin a cedat clar și cel de-al doilea meci din grupa de calificare pentru Campionatul Mondial U21, fiind surclasată de Suedia, scor 25-32

Partida găzduită de Sala Sporturilor din Pitești a fost controlată în întregime de suedezi, care au condus pe toată durata întâlnirii.

Cu această înfrângere, România nu mai are nicio șansă la calificare.

Tot la Pitești, România a pierdut ieri și primul meci din cadrul grupei de calificare, fiind învinsă de Danemarca, scor 26-15.

"Tricolorii" vor disputa ultima partidă din grupă mâine, contra Belarusului, într-un meci care contează doar pentru palmares.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
749913671784643
Razvan Marcel  •  08 Ianuarie 2017, 01:55

Am vazut o echipa fara viitor,niste asa zisi jucatori de handbal,ma intreb ce viitor avem?Am vazut echipa varza,si antrenor mai varza ca varza.

onduku
onduku  •  07 Ianuarie 2017, 22:43
Postat de conasu_boeru pe 07 Ianuarie 2017, 19:08

Când pui un antrenor perdant de la o echipă perdantă , la ce să te aștepți ????

E un pedagog bun dar nu are cu cine. Sunt foarte slabi astia, inainte a facut treaba cu tineretul. E nivelul handbalului masculin din Romania, pe astia nu-i resusciteaza nimeni. Si mare atentie!!!! La seniori rezultatele sunt cam accidentale. Desi simt ca acest spaniol e ca un fel de Rasmussen pentru poloneze pentru noi. Ma refer la Pascual, nu la Ambros.

onduku
onduku  •  07 Ianuarie 2017, 22:40

Drastica? Drastica a fost inainte cu Danemarca, mai ales ca e pe teren propriu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close