SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Reacția lui Adi Vasile, după succesul istoric obținut de CSM București în Liga Campionilor: ,,Nu a fost un joc perfect”

Adi Vasile
Adi Vasile

Articol de - Publicat duminica, 07 ianuarie 2024 20:35 / Actualizat duminica, 07 ianuarie 2024 21:04

CSM București ,,a dat de pământ” cu Buducnost în Liga Campionilor, scor 44-26, și a înregistrat cel mai mare scor din istoria ,,tigroaicelor” în această competiție.

În urma acestui succes, CSM București a urcat pe locul 3 în grupa A, cu 11 puncte acumulate după 9 partide disputate.

CSM București a zdrobit-o pe Buducnost » Cel mai mare scor din istoria „tigroaicelor” în Liga Campionilor!
CSM BUCUREȘTI - BUDUCNOST
CSM București a zdrobit-o pe Buducnost » Cel mai mare scor din istoria „tigroaicelor” în Liga Campionilor!

Adi Vasile rămâne ,,cu picioarele pe pământ” după succesul istoric: ,,Nu a fost un meci perfect”

Antrenorul ,,tigroaicelor”, Adi Vasile, a oferit prima reacție după succesul categoric obținut de formația sa în Liga Campionilor. El s-a declarat mulțumit de acest rezultat și a comentat, printre altele, evoluția Cristinei Neagu din acest duel.

,,A fost un meci bun, un meci după o pauză lungă, cu o polivalentă aproape plină, ne-am bucurat din plin de această atmosferă. Este rodul zilelor bune de pregătire pe care le-am făcut de când am revenit.

Nu a fost un joc perfect, nici nu ar trebui să fie perfect acum. Până la finalul lui ianuarie avem meciuri din 3 în 3 zile, ne concentrăm pe meciul cu Buzău de miercuri și apoi deplasare la Brest. De săptămâna viitoare o să fie prima oară când aliniem toată echipa.

Cristina a avut o prestație bună și în atac și în apărare, a avut poftă de joc și s-a simțit bine în teren. Ea a avut o perioadă destul de grea cu acea accidentare, inițial nu părea atât de gravă. Îți dă așteptarea că în câteva zile o să reintri, dar neputând să faci asta începi să fii mai nervos, mai stresat, vine echipa națională, vrei să ajuți acolo și nu a putut să o facă așa cum a făcut-o altădată”, a declarat Adi Vasile, la finalul partidei.

Crina Pintea anunță că abia acum începe greul pentru CSM București: ,,Am avut momente în care nu ne-am regăsit pe teren”

Crina Pintea a marcat două goluri pentru CSM București în partida cu Buducnost și a declarat la finalul partidei faptul că urmează un program complicat pentru echipa sa, dar este încrezătoare în legătură cu ceea ce va urma:

,,Ne-am gândit să tratăm cu foarte multă seriozitate acest meci, mă bucur din suflet că am început anul cu dreptul, urmează meciuri din ce în ce mai grele. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, urmează meciul cu Buzău din campionat care este exrtem de important pentru noi și apoi Brest.

De acum urmează greul și trebuie să ne pregătim bine și să jucăm fiecare meci la victorie. Îmi doresc din toată inima să o luăm pas cu pas, este foarte important pentru noi, eu cred că avem potențial, am avut momente în care nu ne-am regăsit pe teren, ne simțim într-o formă bună și pregătite, chiar dacă a fost Campionatul Mondial și a fost pauză.

Citește și:

Rapidul nu-și revine după înfrângerea dramatică cu Krim: „Nu meritam să pierdem”
RAPID
Rapidul nu-și revine după înfrângerea dramatică cu Krim: „Nu meritam să pierdem”
Încă un rezultat mare! Al doilea succes al României la Europeanul de Polo
POLO / CAMPIONATUL EUROPEAN
Încă un rezultat mare! Al doilea succes al României la Europeanul de Polo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
laurentiu01
laurentiu01  •  08 Ianuarie 2024, 14:18

Ptr autorul articolului : buducnost are 3 pcte . Vai Steaua ei . Așteptăm articolele sale după meciurile cu echipele care contează ; Gyor , Odense , bietiheim și Brest . Adrian știe ce îl așteaptă așa ca declara și el una , alta …..jocul de ieri modest : pintea ratează la greu , stoica jucată prea puțin etc etc . Așteptăm noul centru de valoare mondiala căci cu Omoregie / a treia opțiune a Sloveniei e departe săraca . Sau mai stii ? O juca Neagu pe toate posturile

ceaiuri
ceaiuri  •  08 Ianuarie 2024, 09:49

declaratia lui Neagu e mult mai interesanta,pt prima data aminteste de banii investiti in echipa si rezultatele se las asteptate( jocul ei a fost diferit,mai ales in aparare unde a jucat asa cum tb sa se apere un intermediar)asteptam declaratia antrenorului dupa urmatorul meci

Vezi toate comentariile (2)
Comentează