SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORONAVIRUS

Adriana Crăciun-Țăcălie, două teste COVID negative

Adriana Crăciun Țăcălie are în palmares Liga Campionilor, pe când evolua la Buducnost FOTO Dan Potor
Adriana Crăciun Țăcălie are în palmares Liga Campionilor, pe când evolua la Buducnost FOTO Dan Potor

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 17:22 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 17:30

Adriana Crăciun-Țăcălie, jucătoarea de la SCM Craiova, care fusese declarată pozitivă la coronavirus pe 6 iulie, a făcut două alte teste, care l-au infirmat pe primul.

Pe 6 iulie, interul stânga de la SCM Craiova, Adriana Crăciun-Țăcălie, a fost depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 la un control efectuat de toată echipa olteană.

 Jucătoarea a intrat în izolare la domiciliu și, conform normelor în vigoare, a efectuat alte două teste. "Amândouă au ieșit negativ. Azi, Țăcă l-a făcut pe al doilea și rezultatul a fost unul negativ", a declarat antrenorul SCM Craiova, Bogdan Burcea. 

Echipa olteană a plecat joi în Grecia, la Kavala, pentru un cantonament de pregătire. Adriana nu a făcut însă deplasarea cu restul echipei. "Vineri se pune și ea la drum. Are confirmarea că e sănătoasă și ni se poate alătura în pregătire", a subliniat Burcea.

Matlașova nu are viză

O altă absență din lotul craiovean în cantonamentul din Grecia este cea a pivotului rus Ekaterina Matlașova, transferată în această vară de la Kuban Krasnodar. "Consulatul României este închis și jucătoarea nu a putut să-și pună viză de intrare în România. Sper ca problema să se rezolve în cel mai scurt timp și rusoaica să vină la echipă", a declarat Burcea. Craiova a făcut un obicei din cantonamentele în Grecia, în fiecare vară alegând să înceapă sezonul cu o pregătire fizică pe plajele Mării Egee.

EXCLUSIV Cât de greu e s-o antrenezi pe Cristina Neagu? Antrenorul Adi Vasile a dat răspunsul, la GSP Live: „Face parte din acea categorie”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează