SPORTURI  »  HANDBAL  »  GSP LIVE

EXCLUSIV. VIDEO Cât de greu e s-o antrenezi pe Cristina Neagu? Antrenorul Adi Vasile a dat răspunsul, la GSP Live: „Face parte din acea categorie”

Cristina Neagu a câștigat 4 Baloane de Aur, record absolut în handbal
Cristina Neagu a câștigat 4 Baloane de Aur, record absolut în handbal

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iulie 2020 15:35 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 02:31

Cât de greu e s-o antrenezi pe Cristina Neagu, una dintre cele mai valoroase handbaliste ale lumii? Invitat la GSP Live, Adrian Vasile (37 de ani), antrenorul de la CSM București, a făcut dezvăluiri despre interul stânga al „tigroaicelor”. 

Fire analitică, Adrian Vasile a povestit ce îl impresionează la Cristina Neagu (31 de ani), oferind detalii despre cum se comportă aceasta la antrenamentele lui CSM București. 

„E ușor s-o antrenezi pe Neagu. Handbalistic vorbind, ea face parte, la fel ca alte fete, din categoria sportivilor care vin la antrenamente pentru a deveni mai buni astăzi decât au fost ieri. Când un om vine cu acest bagaj volitiv, e foarte ușor să fie antrenat.

Eu trebuie să mă asigur că ceea ce propun eu are o logică, iar fetele au încredere în asta. Cel mai important e dacă sportivul înțelege ce spune antrenorul fără să mai intervină și alte întrebări.

Cred că ea este atât de riguroasă încât nu există un critic mai aspru decât e Cristina cu ea însăși. Eu ar trebui s-o temperez în aceste lucruri, dar ea iese în teren pentru a câștiga. Pentru mine, e foarte important că am un om care să-și asume alt rol”, a spus Adrian Vasile, la GSP Live. 

4 Baloane de Aurare Cristina Neagu în palmares, record all-time în handbal

Citește și alte știri din handbal: 

VIDEO. Scos din ședința FRH și acuzat de spionaj, Adrian Vasile a fost provocat de Costin Ștucan la GSP Live: „Ce ai face într-un asemenea scenariu?” :)

Cristina Neagu e bucuroasă că a revenit la antrenamente: „Sper din tot sufletul să putem relua şi competiţiile”

CSM București se antrenează pe Arena Națională » Antrenorul Adrian Vasile: „Stadionul arată bine şi e o plăcere să alergi pe gazon”

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, transferul vieții. Rangers, oferte incredibile primite astăzi: scoțienii sunt siguri


Comentarii (5)
cristiano9ron
cristiano9ron  •  20 Iulie 2020, 12:40

Fara bani de la stat nu ar exista sport in Romania, in afara de cateva cluburi de fotbal si de tenis care este fiecare jucator pe cont propriu.. restul depind de banii de la stat.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  17 Iulie 2020, 18:06

@elgabri si Constanți Mosnegutu...cand mergeți gratuit cu STB nu este din banii oamenilor...cand Firea a platit- o pe Angela Gheorghiu cu sute de mii de euro nu era tot din banii bucureștenilor? Revelioanele si toate mocaciunile date de Firea sunt bune?

suporter.csmbucuresti
suporter.csmbucuresti  •  17 Iulie 2020, 13:10
Postat de Constantin Mosnegutu pe 17 Iulie 2020, 13:04

Mai ales cand sifonezi banii PMB!!! Iar la acest club administratia e asigurata numai de persoane apropiate indeosebi rude sau prietene. Salarii cat cuprinde... prime la fel... Cica face imagine1 Cui? Probabil lu madam... Ca pentru cetateanul de rand. alegatorul, Neagu @ co, cupele, campionatele nu tin loc nici de cele de pus pe masa nici de sanatate. Dar asa-i la noi! Avem numai realizari de marca. Parca o inregimentasem si pe halep... Avea si ea nevoie saraca de niste firfirici ca n-a mai castigat un turneu de pe vremea lu pazvante chioru!!!

Majoritatea echipelor de handbal cu ce sunt tinute? Cu aer?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează