SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Cristina Neagu e bucuroasă că a revenit la antrenamente: „Sper din tot sufletul să putem relua şi competiţiile”

Cristina Neagu în alergare pe gazon FOTO Raed Krishan +3   FOTO
Cristina Neagu în alergare pe gazon FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 10 iulie 2020 15:22 / Actualizat vineri, 10 iulie 2020 15:48

Cristina Neagu, căpitanul celor de la CSM București, a vorbit despre programul infernal pe care-l va avea echipa sa în sezonul care urmează, dar și despre problemele financiare 

CSM București s-a reunit luni și de atunci fetele se antrenează pe Arena Națională și în sala de forță. Vineri, sesiunea de pregătire a fost deschisă și pentru presă, iar Cristina Neagu a vorbit despre câteva subiecte importante. 

Interul stânga susține că programul pentru sezonul viitor este unul infernal. „Ne aşteaptă foarte multe meciuri grele în Liga Campionilor, începe şi campionatul şi vom juca din 3 în 3 zile. Per total cred că va fi un an competiţional foarte greu, atât la club, cât şi la echipa naţională. Sunt mult mai multe meciuri decât în sezonul trecut, trebuie să avem grijă de noi să ne menţinem sănătoşi... în plus e an preolimpic şi urmează şi calificările în 2021. Dacă stau să mă gândesc acum mi se face puţin rău cât avem de jucat, dar pe de altă parte sunt fericită că ne-am reluat pregătirea şi sper din tot sufletul să putem relua şi competiţiile”, a spus handbalista în vârstă de 31 de ani, citată de Agerpres. 

„De la juniori facem pregătire pe stadioane”

Neagu nu s-a arătat deranjată de faptul că deocamdată antrenamentele au loc pe Arena Națională și nu în sală. „Au trecut câteva luni de când tot stăm acasă şi mult timp izolaţi, aşa că suntem fericiţi că am revenit la pregătire, chiar dacă nu ne putem antrena încă normal. Eu una sunt foarte bucuroasă că am reluat antrenamentele. Încă de la juniori facem pregătire pe stadioane, deci nu este o problemă din punctul ăsta de vedere. Normal că ne-ar plăcea să facem antrenamente specifice în sală, pentru că astea ne lipsesc, însă deocamdată suntem mulţumiţi cu ceea ce avem, că putem alerga pe stadion şi putem merge la sala de forţă”, a spus interul stânga.

Neagu a fost întrebată și dacă problemele financiare de la club s-au ameliorat, jucătoarea a răspuns: „Da, şi avem veşti că vom primi salariile pe luna martie zilele acestea. Apoi vom primi şi acei bani din şomaj. Aşa că în curând vom fi la zi cu salariile"

Liga Națională e programată să înceapă la finalul lunii august, iar Liga Campionilor la începutul lui septembrie. CSM, care a primit un wild card pentru a participa în Ligă, face parte din Grupa A alături de Metz Handball Rostov Don, Vipers Kristiansand, Team Esbjerg, FTC Rail Cargo, BBM Bietigheim și Krim Mercator Ljubljana. 

„Nu ştiu dacă urmărim neapărat revanşa cu Rostov, noi trebuie să facem cât mai multe puncte şi să încercăm să terminăm în primele două echipe ale grupei pentru a ne califica direct în sferturi, însă cred că va fi foarte greu”- Cristina Neagu

„În acest sezon noi avem acelaşi obiectiv, titlul. Însă va fi o luptă acerbă pentru că sunt câteva echipe care au făcut transferuri serioase şi care se vor bate pentru primele locuri şi mai ales cupele europene"- Cristina Neagu

„99,99% am fi fost campioane” 

Neagu și-a arătat din nou nemulțumirea cu privire la hotărârea Federaţiei Române de Handbal de a îngheţa ediţia 2019-2020 a Ligii Naţionale fără a acorda titlul de campioană. „Sezonul trecut a fost un sezon în care noi am muncit foarte mult, eram practic favoriţi să ne îndeplinim obiectivele, dar alţii au luat această decizie şi s-a terminat cum s-a terminat. Din punctul meu de vedere eram favoriţi să câştigăm titlul în acest an. Dacă terminam campionatul pe teren, 99,99% am fi fost campioane”, a subliniat Neagu, citată de Agerpres.

Citește mai multe știri din handbal:

CSM București se antrenează pe Arena Națională » Antrenorul Adrian Vasile: „Stadionul arată bine şi e o plăcere să alergi pe gazon”

EXCLUSIV Caz de coronavirus la Buzău » Jucătoarea a fost trimisă acasă din cantonamentul echipei, de la Cheile Grădiștei

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează