SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

CSM București se antrenează pe Arena Națională » Antrenorul Adrian Vasile: „Stadionul arată bine şi e o plăcere să alergi pe gazon”

Jucătoarele de la CSM București pe Arena Națională FOTO Raed Krishan +19   FOTO
Jucătoarele de la CSM București pe Arena Națională FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 10 iulie 2020 12:39 / Actualizat vineri, 10 iulie 2020 13:38

Echipa feminină CSM București s-a reunit luni și pregătește intens într-un loc inedit următorul sezon în care va lupta pe două fronturi. 

Handbalistele de la CSM București au efectuat deja primele sesiuni de pregătire pe Arena Națională. „Antrenamentele pe stadion merg bine, pentru perioada asta e oricum normal să ne antrenăm mai mult afară, să avem grijă de partea fizică şi să ne îmbunătăţim capacitatea de efort”, a  spus Adrian Vasile, antrenorul celor de la CSM, citat de Agerpres.   

„Stadionul arată bine şi în plus e o plăcere să alergi pe iarba de pe Arena Naţională. Alergăm pe iarbă, dar în afara tuşelor, e spaţiu suficient. Ca în fiecare an suntem plăcuţi surprinşi că fetele vin pregătite la reunire. Sunt profesioniste” - Adrian Vasile

El a adăugat că nu-și mai dorește și alte transferuri, echipa din Capitală aducându-le pentru următorul sezon pe Barbara Lazovic, Martine Smeets, Siraba Dembele, Alexandrina Barbosa Cabral și Bianca Bazaliu, în cazul căreia se așteaptă decizia în cazul de dopaj de la Corona Brașov. 

+15 FOTO

„Grupă echilibrată”

Tehnicianul a vorbit și despre ce urmează pentru echipă în sezonul următor: confruntările din Liga Campionilor și din Liga Națională. „Grupa este echilibrată. Acest sistem cu două grupe de 8 echipe nu ar avea cum să fie altfel decât echilibrat. Sunt două echipe cu care am jucat anul trecut, nu că ar avea mare legătură de la un sezon la altul, dar sunt cam aceleaşi jucătoare şi atunci avem deja o memorie destul de bună a acestor echipe. Aşa că de abia aştept să jucăm împotriva lor", a mai spus Vasile. 

CSM, care a primit un wild card pentru a participa, face parte din Grupa A alături de Metz Handball Rostov Don, Vipers Kristiansand, Team Esbjerg, FTC Rail Cargo, BBM Bietigheim și Krim Mercator Ljubljana.

Cât despre întrecerea internă, ce ar trebui să debuteze la fianalul lui august, tehnicianul a spus: „În campionat sezonul arată mai echilibrat decât cel trecut pentru că este cel puţin o echipă care s-a întărit. Cred că este un lucru foarte bun pentru campionatul României, care cred că este al doilea la nivel internaţional. În final tot un campionat puternic va ajuta şi echipa naţională a României. Aşa că în spiritul fair play-ului sper să avem un campionat puternic şi echilibrat care să ajute prima reprezentativă"

Din cauza situației generate de pandemia de COVID-19, CSM București nu știe deocamdată când va putea disputa primele meciuri amicale. 

„Îmi place că lotul pe care îl avem acum conferă un rol clar fiecărei jucătoare şi atunci implicarea ei este cu atât mai mare"- Adrian Vasile

Citește mai multe știri din handbal:

10 cazuri de COVID la o echipă din Ungaria » Federația maghiară a luat o decizie care afectează și echipele din România

Antrenorul naționalei României operat pe inimă!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
105662257060988
Eugen Qy  •  16 Iulie 2020, 21:40

Suntem alaturi de sportivii si de sportivele ROMANIEI, indiferent de criticile sau de laudele (uneori grotesti) ce li se aduc ! Sustinem SPORTUL din TARA noastra din toata inima !

suporter.csmbucuresti
suporter.csmbucuresti  •  10 Iulie 2020, 15:14

Multumim pentru articol si pentru poze!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează