HANDBAL  ·  GSP LIVE

VIDEO. Scos din ședința FRH și acuzat de spionaj, Adrian Vasile a fost provocat de Costin Ștucan la GSP Live: „Ce ai face într-un asemenea scenariu?” :)

Adrian Vasile e „principal” la CSM București și „secund” la naționala Muntenegrului
Adrian Vasile e „principal” la CSM București și „secund” la naționala Muntenegrului

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2020 02:10 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 02:32

Adrian Vasile (37 de ani), „principal” la CSM București și antrenor secund la naționala feminină a Muntenegrului, a fost invitat joi la GSP Live, unde și-a expus filosofia și a făcut dezvăluiri interesante despre poveștile acumulate de-a lungul carierei.

„Secund” al lui Per Johansson în naționala statului Muntenegru, Adrian Vasile a fost pus într-o postură delicată în urmă cu mai mult timp. Acesta a fost scos dintr-o ședință a Federației Române de Handbal, asupra sa planând suspiciuni că ar fi spionul muntenegrenilor din România.

Adi Vasile a rememorat acel eveniment: „Nu mi s-a reproșat direct, dar, la un moment dat, am simțit că sunt bănuit de spionaj. A fost o ședință a Federației când am fost am fost rugat să ies din sală. N-am vrut să se creadă că eu aș putea spiona împotriva propriei mele țări”, a spus Adi Vasile, la GSP Live.

Adi Vasile, provocat de Costin Ștucan :) 

Imediat, moderatorul Costin Ștucan l-a provocat pe Adi Vasile la un exercițiu de imaginație. „Meci direct România - Muntenegru. Sunt ultimele 10 secunde, Muntenegru conduce cu un gol, iar un rezultat de egalitate ar califica ambele echipe la Turneul Olimpic. Dacă s-ar întâmpla asta și ar fi un time-out, ce ai face?” 

Cum a răspuns Adi Vasile? „Sportul trebuie să-și respecte principiile. Trebuie să-ți faci treaba până la capăt și să fii profesionsit. E ușor să pierzi un grup dacă iei un anumit tip de decizii”. 

Citește și alte știri din handbal:Cum și-a atras Emi Pian dușmănia clanurilor din București. Pe Florin Salam l-a supus total și a nesocotit o lege nescrisă a clanurilor interlope
Libertatea
Comentarii (2)
Cony Nick  •  18 Iulie 2020, 19:21

@gsp.ro cred ca ar fi cazul sa scrieti si alte noutati... noi iubitori handbalului sântem interesati despre sportive si sportivi ...nu de antrenorasi ca acesta...

Bolon Yokte  •  17 Iulie 2020, 17:48

Oricum ai da-o ,e ANORMAL ca antr.CSM Buc.cel mai bun club românesc sa fie secundul echipei cu care ROMÂNIA joaca baraj pt. JO!!! Mai știu cum loturile naționale au fost puse sa se pregateasca cu cel al KOREEI DE SUD,totul fiind filmat de koreeni.Apoi în competiție am luat bataie pe linie de la KOREEA de sud!! Inclusiv campioana mondiala și olimpica Ana Maria ! Iar reporterii de la TV ziceau ca sa nu spuna cine a decis aceasta greșeală,adica protejarea vinovatului/incompetentului și nu eliminarea lui din staff!! Nici azi nu se știe cine e vinovatul!! Așa reporteri buni avem!

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
17:00 Play-out Liga 1
Dinamo – Viitorul
Look Plus, Digi Sport 1, TV Telekom Sport 3
17:00 Play-out Liga 1
Sepsi – Clinceni
Digi Sport 3, TV Telekom Sport 2
17:00 Play-out Liga 1
Hermannstadt – Poli Iași
Digi Sport 2, TV Telekom Sport 1
17:00 Play-out Liga 1
Chindia – FC Voluntari
Look Sport, Digi Sport 4, TV Telekom Sport 4
19:55 Europa League
FC Copenhaga - Basaksehir
Digi 4, Look Sport, Telekom
19:55 Europa League
Șahtior - Wolfsburg
Digi 3, Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Inter - Getafe
Digi 2, Look Plus, Telekom
22:00 Europa League
Manchester United - LASK
Digi 4, Look Sport, Telekom
Program TV complet

Liga 1