SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Adversarele echipelor romanesti in turul doi al EHF Cup si Cupa Cupelor

Articol de GSP - Publicat marti, 21 august 2007 00:00

Tragerea la sorti a avut loc, marti, la Viena.

Echipele de handbal masculin Dinamo si Steaua vor avea adversari din Grecia, respectiv Polonia sau Azerbaidjan, in turul secund al Cupei EHF si Cupei Cupelor, in timp ce formatia feminina HCM Baia Mare va juca impotriva unei adversare din Suedia, in turul secund al Cupei Cupelor.

In turul doi al Cupei EHF, Dinamo Bucuresti va juca meciul tur pe teren propriu, cu AEK Atena, iar returul o saptamana mai tarziu, in Grecia. In aceeasi faza, dar in Cupa Cupelor, Steaua Bucuresti va intalni castigatoarea dintre formatiile Wisla Plock (Polonia) si HC Baku (Azerbaidjan), care vor juca in primul tur (la 1 si 2 septembrie). Steaua va juca meciul tur in deplasare si returul pe teren propriu.

De asemenea, daca echipa campioana a Romaniei la masculin, HCM Constanta, va pierde dubla mansa din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, cu belgienii de la Sasja HC (1-2 septembrie), va juca in turul doi al Cupei EHF cu sarbii de la Proleter Zrejanin.

La feminin, HCM Baia Mare va intalni, in turul doi al Cupei EHF, formatia suedeza Skovde HF, partida tur fiind programata in Romania. Din turul trei al EHF Cup vor intra in competitie inca doua formatii romanesti, vicecampioana Rulmentul Brasov si "U" Jolidon Cluj (locul trei in sezonul trecut).

Meciurile din turul doi al Cupei EHF si Cupei Cupelor, masculin si feminin, se vor disputa la 29-30 septembrie, turul, si 6-7 octombrie, returul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close