SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Mesaj clar după propunerea FRH: „Nu vom face face jocurile nimănui. Ori jucăm toate meciurile, ori niciunul!”

Articol de - Publicat marti, 28 aprilie 2020 12:25

Nicolea Goidea, președintele AHCM Slobozia, a rămas surprins de propunerea Federației, aceea de a mai juca doar restanța cu CSM București. „Nu știu dacă noi vom mai avea pe cine să trimitem pe teren!”, a afirmat oficialul

Una dintre variantele propuse de Federație pentru încheierea sezonului feminin de handbal este aceea de a se mai juca doar restanța din etapa a 17-a, dintre AHCM Slobozia și CSM București. În rest, FRH a anunțat că ultimele 7 etape nu se vor mai disputa.

 De ce totuși această decizie? Federația vrea ca CSM București să ajungă SCM Rm. Vâlcea la numărul de jocuri disputate și să poată lua astfel o măsură în privința acordării titlului de campioană. Numai că, ar rămâne alte 6 echipe cu un joc mai puțin disputat. De altfel, din cauza retrogradării Coronei Brașov, toate echipele vor avea același număr de meciuri doar dacă se vor încheia toate etapele Ligii Florilor.

„Nu cred că se mai poate juca vreun meci!"

Nicolae Goidea este președintele AHCM Slobozia, echipa care ocupă ultimul loc în Liga Națională. Oficialul ialomițean nu crede că, la cum se prezintă lucrurile în momentul de față, se va mai putea vreun joc în actualul sezon. „Trebuie să așteptăm deciziile autorităților, să vedem ce se va întâmpla după ieșirea din starea de urgență. S-ar putea să nu ne putem antrena deloc. Vă spun însă din start că Slobozia nu va face jocurile nimănui. Nu mi se pare normală această decizie, să venim noi și să jucăm un joc pe 24 iunie. Ori jucăm toate etapele, dacă se poate, ori niciuna", a declarat Goidea.

Mesaj clar după propunerea FRH: „Nu vom face face jocurile nimănui. Ori jucăm toate meciurile, ori niciunul!”
Nicolae Goidea, președintele AHCM Slobozia

5 jucătoare își termină contractul

Președintele Sloboziei spune că echipa sa s-ar putea să nu mai aibă cu cine să joace pe 24 iunie, la un eventual meci cu CSM. „La cinci dintre jucătoare, dintre care patru titulare, le expiră contractele de joc la 30 mai. Am făcut aceste contracte pe 11 luni din rațiuni financiare, știind că în mod normal sezonul se încheie. Acum, ce să fac, dacă fetele nu vor să mai stea o lună să joace?", întreabă Goidea.

„Din punctul meu de vedere sezonul ar trebui înghețat. Cred că cel mai corect ar fi să nu se dea medalii și nici să nu retrogradeze nimeni. Pentru că în șapte etape răamase de disputat se pot întâmpla multe. Când vederația vine cu aceste propuneri, nu știu de ce nu consultă și președinții celor 27 de echipe din Liga Națională! Poate vine unul sau doi cu vreo idee, cu vreo soluție. Federația trebuie să ia o decizie care să nu afecteze anumite echipe în detrimentul altora"
Nicolae Goidea, președinte AHCM Slobozia

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește mai multe știri din handbal

SCM Vâlcea atacă Federația de Handbal! Acuză jocuri de culise: „Să-i dea titlul direct lui CSM București!”

Dan Savenco, scos din sărite de bucureșteni: „Până acum nu alerga nimeni pe străzi... Nu i-a trimis nimeni cu furci, să doarmă în pădure”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1922880571075588
Nelu Curteanu  •  07 Mai 2020, 17:56

eronat cu arata clasamentul acum Valcea ramane campioana pt ca la Valcea a fost 20-19 pt Valcea iar la Bucuresti 23-22 pt CSM deci valcea a inscris mai mult in deplasare..

ceaiuri
ceaiuri  •  29 Aprilie 2020, 13:23

totul pare destul de limpede...sezonul tb inghetat(nu poti da titlul de campion daca nu se disputa toate jocurile)chestia cu disputarea unui joc e fantezia lui Dedu si..Varzaru(peste cateva zile expira contractele jucatoarelor )si totusi daca doresc sa joace..nu ii lasa MTS(frustare pt multi care nu inteleg fenomenul)cred ca mai devreme de 1sept nu vedem nici un joc de echipa...daca doresc o campioana totul devine si mai simplu...

446194735563038
Cony Nick  •  28 Aprilie 2020, 23:20

Draga Nicolae Goidea, corect este sa se acorde Titlul de Campoana si sa se medalieze primele 3 echipe clasate...Pentru mine ca jucatoare(si pentru colegele,antrenori, club si suporterii nostri) este o mare frustrare sa nu primeasc Titlul de Campioana, sau vicecampioana sau medalia pentru locul 3.... dupa ce am tras atâta timp la antrenamente si jocurii...dupa ce mi-am neglijat familia si viata mea particulara... Bineânteles Vâlcea încearca sa nu se acorde nici o medalie sau sa nu se termine Campionatul, din invidie...daca s-ar juca toate etapele CSM Bucuresti ar fi campioana la numarul egal de puncte si la golaverajul dintre ele doua ...este numai o parere ...oricum FRH va decide!! ...Apropo daca echipa ta ar fi acolo sus pentru titlul de Campioana ...cum ai reactiona si ce opinie vei avea???

Vezi toate comentariile (3)
Comentează