SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

Dan Savenco, scos din sărite de bucureșteni: „Până acum nu alerga nimeni pe străzi... Nu i-a trimis nimeni cu furci, să doarmă în pădure”

Dan Savenco e polițist în timpul stării de urgență +49   FOTO
Dan Savenco e polițist în timpul stării de urgență

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 aprilie 2020 20:44

Dan Savenco, 34 de ani, căpitanul echipei de handbal Dinamo, e șocat de atitudinea bucureștenilor în plină pandemie de coronavirus. 

Dan Savenco a devenit polițist pe perioada stării de urgență declarate în România. Handbalistul clubului Dinamo este iritat de cetățenii care nu respectă măsurile luate de autorități.

Dan Savenco: „Mă așteptam să înțeleagă”

„Înainte nu vedeam pe nimeni alergând pe stradă, acum e plin. Cred că după pandemia asta o să avem o mulțime de campioni... Eu stau tot într-un apartament, nu stau la casă, aș fi vrut să scot copiii la plimbare, dar asta e. Trebuie să înțelegem și să respectăm legea. Mă așteptam să fie mult mai multă lume care să înțeleagă situația. 

La început erau mai speriați, a fost o perioadă scurtă în care s-au respectat măsurile. Acum chiar nu pot să îmi dau seama ce se întâmplă. Nu mai stau în case, nu iau în considerare recomandările legale. E vorba de sănătatea lor și a celor de lângă ei, din păcate. Nu i-a trimis nimeni la război cu furci și sulițe, să stea prin păduri”, a povestit Savenco la TV Digi Sport. 

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Dan Savenco: „În Ferentari e ca în favele”

Dan Savenco a fost trimis inițial la Secția 24 Poliție din Capitală, în Ferentari. Handbalistul a povestit experiența.

„E favelă! Nu poți să-ți închipui exact, nu poți să descrii în cuvinte, uitați-vă pe net și apoi înmulțiți cu o sută ca să vă dați seama de realitate. Când am intrat pe stradă, am văzut șobolani mai mari decât o mâță. M-au întrebat colegii: «Ai curaj să intri în blocuri?». 

Am avut șansa de a merge acolo cu celebrul «Gargamel», m-a dus 10-15 minute prin, nu știu cum să numesc exact, locuințele alea. Vrei să ajuți, vrei să fugi, nu-ți vine să crezi, dar e un coșmar real. Ceea ce vedeți la TV din filmele americane, din ghetouri, sau viața la țară, în zone sărace, e pistol cu apă, pe lângă ce e în Aleea Livezilor”, a povestit Savenco pentru Libertatea

FOTO / Cum arată Bucureștiul pe timp de coronavirus

+45 FOTO

Citește și alte știri despre handbal:

Dinamo își strigă frustrarea după eliminarea din Ligă: „Încheiem neînvinși cel mai frumos sezon din Liga Campionilor, dar suntem eliminați”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
anti.cioban
anti.cioban  •  26 Aprilie 2020, 14:46

Sarmane prost, esti amabil sa-mi arati unde am zis eu ca nu moare nimeni? A, nu poti, dar postai si tu la norma sa-ti justifici salariul ala bun jumulit din banii publici? Aici e vorba de faptul ca impostorul de la Cotroceni ne-a inchis pe toti in case si ca oamenii AU NEVOIE SA FACA MISCARE CA SA NU SE IMBOLNAVEASCA de altele.

babuilie
babuilie  •  26 Aprilie 2020, 09:36
Postat de adriann_ pe 26 Aprilie 2020, 00:46

Mai bulisor, inainte de carantina un om obisnuit normal facea peste 1km pe zi doar mergand pana la Mega sa ia paine samd. Cei care merg la servici cu mijloacele de transport in comun mai faceau lejer 1-2km pe zi in functie de distanta de acasa pana in statie etc. In prostia ta probabil crezi ca ar trebui toti sa se imbolnaveasca stand pe canapea doar pentru ca marioneta de la Cotroceni vrea sa intrebe "wie hoch?" cand ii spune Merkel "springen". Stai jos, nota 1.

Din păcate mai exista și prostalăi ca tine, vezi ca mai e unul sus-pus, îl cheamă Trump, la el în tara nu-i nime bolnav și nu moare nimeni, nu te duci și tu acolo? No bine, eram sarcastic, știu ca nu poți aduna din ajutor bani de drum :)))

22cea
22cea  •  26 Aprilie 2020, 04:58

Militianul a iesit in presa sa certe lumea . Ce tara de toata jena !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează