SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Alexandrina Barbosa a fost operată în Spania: „Timpul de recuperare va fi de 6-7 luni”

Alexandrina Barbosa cu medicii Leyes și Flores +4   FOTO
Alexandrina Barbosa cu medicii Leyes și Flores

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 21:50 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 09:17

Alexandrina Barbosa, 34 de ani, a fost operată cu succes în Spania, după accidentarea horror suferită în meciul cu Krim Ljubljana.

Jucătoarea lui CSM București a suferit o intervenție la genunchiul stâng. Cei care au operat-o au fost medicul naționalei spaniole de handbal, Cesar Flores, și Manuel Reyes. 

Barbosa a avut afectat ligamentul încrucișat anterior și meniscul extern. Ea va rata Campionatul European din Danemarca, 3-20 decembrie. „Timpul de recuperare va fi de 6-7 luni”, au spus medicii.

Cu Krim, interul stânga de la CSM București a marcat primul gol al partidei, dar s-a accidentat grav la aterizare. Aceasta a țipat de durere după ce s-a lovit la piciorul stâng și a rămas întinsă pe podea. Medicul Florin Oancea a intrat de urgență pe teren, însă jucătoarea nu a putut să iasă singură și a fost luată în brațe de alte colege. 

Captură Digi Sport
Captură Digi Sport
Captură Digi Sport
Captură Digi Sport
Captură Digi Sport

CSM București - Rostov 22-27. Adi Vasile, după eșec: „Dacă vreți să găsiți un țap ispășitor, s-ar putea ca eu să fiu acela”

CSM BUCUREȘTI - ROSTOV 22-27. Furtună după eșec! Cristina Neagu n-a mai răbdat: „Ce echipă cu pretenții nu-și respectă jucătoarele și nu plătește la timp?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  20 Noiembrie 2020, 22:35

"Chirurgii au fost medicul". Bravos.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează