SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - ROSTOV 22-27

CSM BUCUREȘTI - ROSTOV 22-27. Furtună după eșec! Cristina Neagu n-a mai răbdat: „Ce echipă cu pretenții nu-și respectă jucătoarele și nu plătește la timp?” + „Nu sunt robot, nu vă bazați pe mine la EURO!”

Cristina Neagu. foto: Raed Krishan +19   FOTO
Cristina Neagu. foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 19:50 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 20:12

Cristina Neagu (32 de ani) a avut un discurs dur după înfrângerea suferită de CSM București în derby-ul cu Rostov, scor 22-27, în derby-ul Grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin. 

Inevitabil, vedeta lui CSM București a adus aminte de problemele financiare cu care se confruntă echipa lui Adrian Vasile. Cristina Neagu a transmis un mesaj clar pentru propria conducere.  

„Orice înfrângere e dureroasă, mai ales că am jucat acasă și ne doream victoria. Apărarea noastră nu a mers deloc astăzi. În atac vor apărea mereu unele greșeli, dar toate meciurile câștigate de noi au venit când apărarea a mers. Din păcate, astăzi nu a mers.

S-a acumulat oboseală, nu știu dacă e vorba de scădere de formă. Am avut puține antrenamente în ultimele săptămâni. Mai sunt unele fete care au mici probleme de sănătate, am pierdut-o și pe Alexandrina Barbosa. Cred că, per total, echipa a făcut o figură frumoasă în Liga Campionilor. Am pierdut, dar suntem pe locul 2 în grupă și avem șanse reale de a merge în grupele principale ale competiției. Mai sunt meciuri de jucat și păstrăm șanse.

Mai e și problema restanțelor salariale. Abia azi am primit salariul din iulie. O echipă care are pretenții în Liga Campionilor trebuie să-și respecte jucătoarele și să plătească salariile la timp!”, a „tunat” Cristina Neagu. 

Cristina Neagu, înainte de European: „Nu sunt robot. România să nu se bazeze pe mine”

Cristina Neagu, de departe cea mai bună jucătoare a României din ultimii ani, a vorbit și despre Campionatul European care stă să înceapă. Întrebată despre faptul că toate speranțele suporterilor sunt legate de ea, Neagu spune că România „trebuie să se bazeze, în primul rând, pe o echipă închegată”.

„Nu vă bazați pe mine. Nu sunt robot, am nevoie de antrenamente, de meciuri. Cred că România trebuie să se bazeze, în primul rând, pe o echipă închegată. Am nevoie de timp, am nevoie de o perioadă îndelungată fără probleme de sănătate pentru a mă putea antrena. 

Dar, așa cum o spun mereu, echipa nu trebuie să stea în mine. Cred că toate fetele care sunt convocate trebuie să înțeleagă că echipa națională înseamnă altceva, ceva diferit față de echipele de club. Fiecare trebuie să aibă o responsabilitate la aceste meciuri ale echipei naționale”, a spus Cristina Neagu, intervievată de Digi Sport. 

Naționala feminină a României va participa între 3 și 20 decembrie la Campionatul European feminin. Turneul final era programat inițial în Norvegia și Danemarca, dar federația de handbal de la Oslo a anunțat că din cauza regulilor sanitare impuse de autoritățile norvegiene cu privire la COVID-19, nu mai poate fi co-organizator.

Programul României la EURO

  • 3 decembrie, ora 19:00 România-Germania
  • 5 decembrie, ora 17:00 Polonia-România
  • 7 decembrie, ora 21:30 România-Norvegia

FOTO Imagini spectaculoase din meciul CSM București - Rostov 22-27

CSM București - Rostov. foto: Raed Krishan
CSM București - Rostov. foto: Raed Krishan
CSM București - Rostov. foto: Raed Krishan
CSM București - Rostov. foto: Raed Krishan
CSM București - Rostov. foto: Raed Krishan
+15 FOTO
  • foto: Raed Krish

Citește și alte știri din handbal: 

CSM București - Rostov 22-27. Adi Vasile, după evoluția palidă a elevelor sale în Ligă: „Dacă vreți să găsiți un țap ispășitor, s-ar putea ca eu să fiu acela”

CSM București - Rostov 22-27. FOTO Nicio șansă. Rusoaicele, recital la „Polivalentă”! Clasamentul grupei A

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
ceaiuri
ceaiuri  •  20 Noiembrie 2020, 15:58

echipa joaca cum joaca(nu e de F.F.)poate nici lotul nu e cel mai potrivit..banii nu cred ca au vreo legatura cu rezultatul(au primit si banii la timp si infrangeri tot au avut...)asteptam de la Cristina sa faca ce a facut Bojana pt Buducnost...iar despre cultivatorii de pepeni...stiu ca acestia nu se mai prasesc

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  20 Noiembrie 2020, 12:59
Postat de xac13 pe 20 Noiembrie 2020, 09:53

Chin și groază , dl. primar *** al Câineștilor, mai bine renunți la echipele de handbal , este mult mai normal . O bagi pe aia că banii de la handbal îi redirecționezi în hyper- mega proiectele inexistente pentru noi , bucureștenii. Penibil .

*** de handbal cand conductele de apa calda si caldura bubuie , cand nu avem spitale , cand Bucurestiul e plin de gropi !!!!! El , Nicusor e primarul BUCURESTENILOR nu *** !!!! Nu iti convine , *** Moldova , Oltenia sau Teleorman de unde ai venit cu pluta , dar cu pretentii de capitala !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1578362032478810
Tihamér Takó  •  20 Noiembrie 2020, 12:58
Postat de xac13 pe 20 Noiembrie 2020, 09:53

Chin și groază , dl. primar *** al Câineștilor, mai bine renunți la echipele de handbal , este mult mai normal . O bagi pe aia că banii de la handbal îi redirecționezi în hyper- mega proiectele inexistente pentru noi , bucureștenii. Penibil .

Bucurestenii au optat pentru liberalismul auster...De bine de rau,madam Firea,in ciuda sabotarii capitalei de catre guvernul Orban a asigurat banii echipei.Veti vedea,guvernul Orban si acolitii sai,vor inchide robinetul de bani in fata sportului.Nicusor Dan nu are nimic comun cu sportul:ati vazut la un meci de fotbal sau handbal?? El se ocupa de prestigiul personal,este un carierist , si nu-l intereseaza sportul. Marea drama va incepe din 6 decembrie,daca bucurestenii vor vota din nou cu liberalii,cu Orban+Iohannis+ candidatii lor la alegerile parlamentare !Uitati-va le ei,nici unul nu este un iubitor,un fan al sportului !

Vezi toate comentariile (51)
Comentează