SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - ROSTOV 22-27

CSM București - Rostov 22-27. FOTO Nicio șansă. Rusoaicele, recital la „Polivalentă”! Clasamentul grupei A

Cristina Neagu va reintra în echipa lui CSM București. Sursă foto: GSP +19   FOTO
Cristina Neagu va reintra în echipa lui CSM București. Sursă foto: GSP

Articol de , - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 17:31 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 20:54

CSM București a fost învinsă categoric de Rostov, scor 22-27, într-un meci restant din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Bucureștencele au avut o evoluție palidă, dezamăgind în cel mai important meci al grupei, și pierd șefia în grupă. 

CSM București a pierdut pentru prima dată la București în fața Rostovului, la al 6-lea joc. Neagu a marcat de 11 ori, dar nu a fost ajutată deloc de coechipiere

CSM București - Rostov / Situația se complică pentru bucureștence

Rostov Don nu câștigase niciodată la București, în Liga Campionilor, din 5 deplasări. Au fost două rezultate de egalitate și trei victorii pentru "tigroaice". Astăzi, însă, într-o Polivalentă goală, bucureștencele și-au pierdut parcă toate reperele și la capătului unui meci slab au suferit prima înfrângere. Campioana Rusiei a condus de la un capăt la altul și a părut că nu are nicio problemă în a câștiga. 

Apărarea gazdelor a fost mai mereu depășită, mai ales în acțiunile de unu la unu. Viahireva, Zaadi, Managarova s-au distrat cu adversarele, având mereu câștig de cauză. Nici portarii Grubisici și Dedu nu au prins o zi prea bună, Denisa având câteva parade în situație de unu la unu în partea a doua.

CSM București - Rostov. foto: Raed Krishan
CSM București - Rostov. foto: Raed Krishan
CSM București - Rostov. foto: Raed Krishan
CSM București - Rostov. foto: Raed Krishan
CSM București - Rostov. foto: Raed Krishan
+15 FOTO
  • foto: Raed Krishan

Prea multe handbaliste inexistente

În ofenisvă, totul s-a rezumat la aruncările Cristinei Neagu. Interul stânga a jucat bine, a marcat mult, dar nu a fost de ajuns. Când Rostov s-a desprins pe tabelă, Adi Vasile riscat, a scos portarul și a jucat faza de atac cu doi pivoți. Tactica a dat roade, CSM s-a apropiat la trei lungimi, dar nu le-a pus sub presiune pe rusoaice. Care au gestionat fiecare fază cu mult calm, jucând și la trecerea timpului.

Joc foarte slab pentru Elizabeth Omoregie, Barbara Lazovici, Crina Pintea, Siraba Dembele sau Gabi Perianu, ultima văzând cartonașul roșu pentru trei eliminări de două minute încă din minutul 24. De la 9 metri, exceptând-o pe Neagu, CSM a mai marcat doar două goluri! Mult prea puțin pentru a câștiga o înfruntare cu Rostov. 

Situația se complică acum pentru CSM, care va termina anul pe locul 2 în clasament, norvegiencele de la Vipers Kristiansand au patru puncte mai puțin, dar și patru meciuri în minus. Și Metz sau Ferencvaros Budapesta sunt de luat în seamă, având și ele șanse la calificarea direct în "sferturi".

11 goluria reușit Cristina Neagu în meciul cu Rostov, fiind cea mai bună marcatoare a partidei

Clasamentul actualizat al grupei: 

CSM București - Rostov 22-27. FOTO Nicio șansă. Rusoaicele, recital la „Polivalentă”! Clasamentul grupei A

Desfășurarea liveTEXT a meciului

⇒ Final de meci. CSM București pierde derby-ul grupei A contra lui Rostov, scor 22-27.

⇒ min.57, 22-25. Rusoaicele au un avantaj de trei goluri, moment în care antrenorul lui Rostov solicită un time-out. 

⇒ min.50, 18-22: Cristina Neagu înscrie din lovitură de la șapte metri, iar bucureștencele se apropie la patru goluri. 

min.42, 16-21: Cristina Neagu înscrie cu o aruncare zdravănă de la distanță, iar CSM se apropie la 5 goluri de Rostov. A fost cel de-al nouălea gol reușit de starul echipei lui Adi Vasile. 

min.40, 14-20. Bucureștencele înscriu două goluri consecutive, dar Rostov continuă să controleze jocul. Rusoaicele au un avantaj de șase goluri, cu 20 de minute înainte de final. 

min.37, 12-20. Din păcate, jucătoarele CSM-ului nu reușesc să se apropie de rusoaice. Rostov nu a resimțit golul primit în startul reprizei și reușește să înscrie patru goluri consecutive, mărindu-și din nou avantajul. 

GOOL CSM București. Repriza secundă începe cu golul reușit de Cristina Neagu, singura jucătoare a „tigroaicelor” cu o evoluție satisfăcătoare în meciul de azi. 

⇒ min.31: A început repriza secundă. 

⇒ Pauză în „Sala Polivalentă”, Rostov o conduce pe CSM București cu 16-10, după o prestație modestă a „tigroaicelor”. 

min.29: GOL CSM București. „Tigroaicele” pun capăt seriei de câteva minute fără gol marcat. Elevele lui Adrian Vasile înscriu ultimul gol al reprizei, iar Rostov intră la cabine cu un avantaj de șase goluri. 

min.24, 8-13: CSM București suferă în aceste momente. Gabriela Perianu primește cea de-a treia eliminare din această partidă, asfel că arbitrul îi acordă cartonașul roșu. 

min.22, 8-11: Viktoriya Borshchenko mărește avantajul lui Rostov, grație unei aruncări de la șapte metri. 

min.18, 7-9: GOOOL superb reușit de Cristina Neagu. Interul „tigroaicelor” reușește cel mai frumos gol al meciului, cu o aruncare fulgerătoare în vinclul porții. 

min.15, 6-8: Rusoaicele mai înscriu un gol, prin Iulia Managarova, care înscrie grație unei pătrunderi nemiloase. La faza imediat următoare, Cristina Neagu marchează și reduce din diferență. Patru goluri a înscris până acum cea mai valoroasă jucătoare a României. 

min.12, 4-6. Cristina Neagu reușește al treilea său gol din această partidă și micșorează diferența. În continuare, CSM e condusă de Rostov, care nu ratează aproape niciun atac. 

⇒ min.9, 2-4. GOOOl Cristina Neagu. Starul bucureștencelor înscrie primul său gol al meciului, transformând fără emoții o lovitură de la șapte metri. 

⇒ min. 8, 1-4. Oaspetele din Rusia continuă să joace excelent. Mai înscriu de două ori și se distanțează pe tabelă. 

⇒  min.6, 1-2. Cristina Neagu aruncă de la distanță, dar portarul rusoaicelor salveză miraculos. 

 min.5, 1-2. CSM București înscrie abia în al cincilea minut primul gol al partidei. Rostov conduce însă cu 2-1, fiind echipa mai compactă în acest start de meci. 

 min.4, 0-2, GOL, Rostov. Rusoaicele se desprind și înscriu grație unei aruncări de la șapte metri. 

⇒  min.3, 0-1. CSM rămâne fără gol marcat în primele 3 minute ale partidei. „Tigroaicele” au ghinion și lovesc din nou bara, la aruncarea lui Perianu. 

⇒  min.2, GOL Rostov Don. Rusoaicele marchează primul gol al partidei, după ce Polina Kuznetsova a pătruns pe extremă și a înscris plasat. La faza imediat următoare, CSM a lovit bara. 

A început partida! „Tigroaicele” beneficiază de primul atac. 

Citește și alte știri din handbal: 

Ultimul joc în 2020 pentru CSM București » Cristina Neagu reintră cu Rostov Don

4 handbaliste importante ratează Campionatul European de Handbal feminin după accidentări grave în ultimele zile!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  20 Noiembrie 2020, 15:12

BANUL PUBLIC PE APA SAMBETEI SI PE CAPRICIILE UNOR PERSOANE CE VOR SA DEVINA CELEBRE!!!

viorelpreda
viorelpreda  •  20 Noiembrie 2020, 11:59
Postat de bazinga pe 19 Noiembrie 2020, 21:32

Ce are una cu alta, nu inteleg unde bati ! Serios acum, care e problema ? Esti prea "subtil "' !

Ce nu intelegi?Din ce ai scris acolo am inteles clar.Hotii "e " buni cu conditia sa fie de-ai nostri.

deusdat
deusdat  •  20 Noiembrie 2020, 11:35

Desființarea!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează