SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - ROSTOV 22-27

CSM București - Rostov 22-27. Adi Vasile, după eșec: „Dacă vreți să găsiți un țap ispășitor, s-ar putea ca eu să fiu acela”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 20:04 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 20:41

După meciul în care CSM București a fost învinsă categoric de Rostov, scor 22-27, într-un meci restant din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, antrenorul Adrian Vasile a vorbit despre ce nu a funcționat în jocul elevelor sale.

„Trebuie să felicit fetele pentru toate lunile astea, pentru că suntem într-o perioadă grea din cauza pandemiei de Covid-19. Apărarea în pozițională nu a funcționat în prima repriză. Rostov a reușit să speculeze fiecare mingea pe care au avut-o.

11 goluria reușit Cristina Neagu în meciul cu Rostov, fiind cea mai bună marcatoare a partidei

Dacă vreți să găsiți un țap ispășitor, s-ar putea ca eu să fiu acela. Dacă se juca meciul meciul în septembrie, probabil altul era rezultatul. Viața răsplătește munca bună, chiar dacă aceste lucruri nu vin neapărat imediat”, a declarat Adi Vasile, antrenorul lui CSM București.

Adrian Vasile, mesaj pentru campania „coronavirus în ofsaid”

Citește și alte știri din handbal: 

CSM București - Rostov 22-27. FOTO Nicio șansă. Rostov a surclasat-o pe CSM București în „Polivalentă”! Clasamentul grupei A

4 handbaliste importante ratează Campionatul European de Handbal feminin după accidentări grave în ultimele zile!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
garbiny
garbiny  •  20 Noiembrie 2020, 15:32

Solutia e una singura: Sa fie date afara toate aceste mercenare care au mancat o gramada de bani publici incepand cu perioada de trista amintire Firea-Szabo si nu arata nimic bun. Cu banii acestia Bucurestiul putea beneficia de multe lucruri minunate. Alte orase,mult mai bogate nu si-au permis o asa risipa.

446194735563038
Cony Nick  •  20 Noiembrie 2020, 14:25

Vasile spunele ca daca nu le convine ...nu îti faci griji ...tu ai deja în caz ca te dau afara --- un contract de antrenor secund la Rostov... prieteni la nevoi se ajuta ... câini latra ...dar degeaba...

viorelpreda
viorelpreda  •  20 Noiembrie 2020, 13:20
Postat de Tihamér Takó pe 20 Noiembrie 2020, 12:26

Doua probleme vitale la CSM : 1.cea financiara,jucatoarele ne fiind platite 2. problema pregatirii,echipa ne avand antrenor pe nivelul componentelor in persoana lui Adi Vasile,avand si lipsuri pedagogice,permitand sa se bage in tactica si formarea echipei pe jucatoare (ex: Neagu, chiar fiind cea mai buna din echipa,tot o jucatoare este,si nu are atributii de antrenor ! )

CSM a schimbat antrenorii ca pe ciorapi si cand s-au stabilit asupra unuia l-au ales pe cel mai slab.Management slab.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează