SPORTURI  »  HANDBAL  »  NUMIRE

Alexandru Dedu va conduce un club important de handbal, după ce a pierdut șefia FRH: „Vin să pun umărul la dezvoltarea sportului”

Alexandru Dedu (50 de ani), fostul președinte al Federației Române de handbal, va coordona activitatea clubului Corona Brașov.
Alexandru Dedu (50 de ani), fostul președinte al Federației Române de handbal, va coordona activitatea clubului Corona Brașov.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2022 21:52 / Actualizat miercuri, 17 august 2022 22:19

Alexandru Dedu (50 de ani), fostul președinte al Federației Române de handbal, va coordona activitatea clubului Corona Brașov. 

Alexandru Dedu a pierdut alegerile din luna aprilie pentru șefia FRH în fața lui Constantin Din, dar și-a găsit rapid angajament. A bătut palma cu Allen Coliban, primarul orașului Brașov, și va șeful clubului local Corona. Îi va lua locul lui Radu Miclăuș.

Alexandru Dedu, noul șef de la Corona Brașov

Alexandru Dedu aduce cu el oamenii de încredere de la Federație. Potrivit Monitorul Expres, Alexandru Jelescu, Nicoleta Alexandrescu și Lorand Balint i se vor alătura în noul proiect. 

„Suntem foarte aproape de un acord. Vin la Brașov pentru a pune umărul la dezvoltarea sportului”, a fost prima reacție a lui Dedu, potrivit sursei citate.

Lovită de scandalul de dopaj din anul 2019 și retrogradată automat, Corona Brașov va evolua în ediția următoare a ligii secunde de handbal feminin. Lotul a fost întărit semnificativ în vară, iar obiectivul este promovarea în „Liga Florilor”.

VIDEO A renunțat la handbal pentru fotbal: „Le-am făcut în paralel până la 18 ani”

CItește și alte știri din handbal:

Meci de retragere pentru Valentina Ardean-Elisei, la Bistrița

EXCLUSIV Florentin Pera este noul selecționer al naționalei feminine de handbal a României » Prima reacție a antrenorului: „Obiectivul este calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  18 August 2022, 09:08

Vine sa salveze ... ))) ce gluma buna! Banutul public e tot ce conteaza! Aer curat, oras frumos,leafa merge! Plina tara de salvatori din astia! Cum se termina banutii dispar imediat si nu mai salveazq nimic.

fibra
fibra  •  18 August 2022, 07:31

Cine se aseamana se aduna! Coliban si Dedu.

dobrin
dobrin  •  18 August 2022, 06:27

Se stie deja urmatoarea echipa desfiintata!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează