SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Amariei:

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2007 00:00

MEDIAFAX / Handbalista Carmen Amariei Lungu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca nu participa la cantonamentul din Turcia al echipei nationale deoarece a fost invoita de antrenorul Gheorghe Tadici, ea adaugand totodata ca nu se pune problema sa plece de la "U" Jolidon Cluj.

"Nu doresc sa intru in polemici nici cu antrenorul Tadici, nici cu altcineva. Eu am vorbit cu dansul si i-am explicat de ce nu pot sa merg. M-a invoit, este treaba dansului ce declara mai departe. Sunt in cantonamentul de la Vatra Dornei cu "U" Jolidon si prefer sa nu mai vorbesc prea multe, ci sa o fac pe teren, cand incepem campionatul. Nu am refuzat nationala, iar la urmatoarea convocare voi fi prezenta", a declarat Carmen Amariei Lungu, care va reveni cu echipa "U" Jolidon, la Cluj, in cursul zilei de joi.

Directorul sportiv al gruparii "U" Jolidon, Mircea Cucuian, a declarat, la randul sau, ca nu intelege de unde a plecat ideea ca jucatoarea ar renegocia alte contracte in Danemarca. "Carmen are certificatul inter national de transfer pe clubul nostru. Este inregistrat, deci va juca la noi in acest sezon. Nu stiu de unde se scot alte povesti. Cat despre nationala, stiu ca a vorbit cu antrenorul Tadici, care a invoit-o, urmand sa se prezinte la urmatoarea convocare. Nu stiu ce a declarat antrenorul Tadici, dar stiu ca a vorbit cu Carmen, careia i s-a umflat genunchiul operat in cantonamentul nostru de la Costinesti. A sunat la medicul din Danemarca, iar acesta i-a spus sa mearga la control acolo, dar sa evite pana atunci alergarea pe nisip. Or, la nationala tocmai asta urma sa se intample in Turcia. Nu stiu ca ea si antrenorul Tadici sa se fi certat!", a explicat Mircea Cucuian.

Antrenorul Gheorghe Tadici a declarat, inaintea plecarii in cantonamentul de pe litoralul turcesc cu nationala, ca handbalista Carmen Amariei Lungu a refuzat convocarea la nationala, motivand ca trebuie sa plece in Danemarca pentru un control medical, la clinica unde a fost operata de ligamente incrucisate.

Presedintele FR Handbal, Cristian Gatu si directorul tehnic al nationalei, Remus Draganescu nu au putut fi contactati. Nationala a plecat la inceputul saptamanii in Antalya, pentru un cantonament de pregatire, din lot absentand Carmen Amariei Lungu si jucatoarele care evolueaza in strainatate.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează