SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Vâlcea rămâne fără profa de mate! Ann Grete Norgaard și-a reziliat contractul

Ann Grete Norgaard a câștigat Liga Campionilor pe când juca la Viborg FOTO SCM Rm. Vâlcea
Ann Grete Norgaard a câștigat Liga Campionilor pe când juca la Viborg FOTO SCM Rm. Vâlcea

Articol de - Publicat sambata, 19 decembrie 2020 16:25 / Actualizat sambata, 19 decembrie 2020 16:49

Extrema stânga daneză se întoarce acasă pentru a fi alături de familie. Am fost foarte fericită să joc și să trăiesc la Rm. Vâlcea!”, spune Norgaard

Ann Grete Nørgaard și-a reziliat contractul cu SCM Rm. Vâlcea , dorind să se întoarcă acasă, în Danemarca, alături de familie. Vâlcea are, se pare, probleme financiare pentru că nu s-a votat, în Consiliul Local, o rectificare a bugetului pentru actualul sezon. Fetele sunt plătite la zi, dar nu sunt bani pentru salariile pe luna decembrie!

Prima plecare: Ann Grete Norgaard

„Am luat decizia grea de a părăsi Vâlcea înainte de sfârșitul sezonului. A fosu un sezon foarte diferit, fără spectatori, am stat multe zile acasă din cauza pandemiei, puține jocuri oficiale, dar incertitudinea și provocările financiare/politice din jurul clubului au reprezentat ultima picătură pentru mine. Am fost foarte fericită să trăiesc și să joc în Rm. Vâlcea. Sezonul trecut a fost minunat pentru noi, iar atmosfera din arena noastră a fost tot ce am visat atunci când am ales să vin aici. Vreau să le transmit o mulțumire specială și caldă fanilor noștri. Mulțumesc orașului și clubului pentru că m-au primit cu căldură, m-am simțit ca acasă încă din prima zi. Plec acum cu o mulțime de amintiri bune și le doresc tuturor fanilor noștri, oamenilor harnici din club, colegelor mele excepționale, toate cele bune! A fost o plăcere să fac parte din cadrul unei echipe atât de frumoase, cu atât de multe personalități și sportive de calitate, și sper pentru colegele mele că totul se va rezolva în cel mai bun mod în următoarea perioadă", a declarat Norgaard pentru site-ul clubului vâlcean. Norgaard a ajuns la Vâlcea în vara anului 2019, de la Viborg.

Se întoarce la catedră

La 37 de ani, Norgaard probabil că va pune capăt carierei și va trece la catedră. "Sunt profesoară de matematică și științe sociale. Am predat și limba engleză. Îmi place foarte mult să lucrez cu copiii, am predat la gimnaziu și am avut șansa să-i și antrenez la handbal în același timp. Este o satisfacție pentru mine să pot ajuta copii de 15-16 ani să se dezvolte, să-și croiască un drum în viață. Învățământul a fost o alegere naturală pentru mine, pentru o carieră de după ce mă las de handbal", declara Norgaard pentru Gazetă la sosirea în România.

56 de goluria marcat Norgaard în Liga Campionilor pentru SCM Rm. Vâlcea

95 de goluria înscris în campionatul României daneza: 64 de reușite în sezonul trecut și 31 în ediția actuală a Ligii Florilor

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN HANDBAL:

Radu Voina: „Vor să-l lucreze pe Burcea! Federația e în spate. Viitorul antrenor e pregătit”

VIDEO + FOTO Franța - Norvegia, marea finală a Campionatului European de handbal feminin

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
basistul
basistul  •  20 Decembrie 2020, 13:48

Viitorul SCM Rm. Valcea este sumbru ... la fel cum este viitorul oricarui club ... care se finanteaza din bani publici. Aceste cluburi ... sunt folosite de politicieni ... ca vehicule electorale ... automat cand se schimba ... conducerea politica ... politicienii rivali ... primul lucru care-l fac este sa sparga rotile ... masinii rivalului. In Ardeal ... merge mai mult chestia asta ... pentru ca pe acolo nu prea este democratie ... acolo se voteaza dinastii de primari si politicieni ... dupa criterii ... care nu au nici un o legatura cu un proces democratic sanatos ... de la crierii etnice, xenophobe ... coloniale, etc. Si desigur daca esti club deprtamental ... si apartii de un minister (conteaza sa ai si ... arme de foc) ... cum este MAPN, MAI ... este in regula ... sa papi in ficare an 20 de milioane de euro ... ca nu se supara nimeni ...:)) In alta ordine de idei ... SCM Rm. Valcea sa-si gasesca ... sponsorizare in sectorul privat, in judetul Valcea ... in comunitatea de afaceri valceana ... daca nu-si gaseste ... inseamna ca valcenii nu sunt interesati de sportul respectiv ... si sa fie sanatosi (ca altceva nu au acolol .. .si echipa de fotbal s-a desfiintat). Nu trebuie sa copiati de la bucuresteni si ardeleni ... risipa de bani publici ... pana la urma se sparg si basiscile lor ... mai ales ... ca cu toata rispa de bani publici ... nu inteleg ce pp ... performanta in handbal ... ca nu-i ajuta ... mobilierul intelectual! ...:))

viorelpreda
viorelpreda  •  20 Decembrie 2020, 13:26

Cand doi se cearta al treilea castiga.S-ar putea ca Minaur sa castige titlul profitand de instabilitatea de la Oltchim si CSM.

basistul
basistul  •  20 Decembrie 2020, 13:23

Mircia Gutau ... a fost primar din partea PDL, pana cand l-a suparat pe Basescu ... si s-a decis ca sa fie arestat ... de catre aceeasi justitie independenta pe care o avem si astazi ... ca doar nu e alta. Ulterior sentinta sa de condamnare a fost desfiintata de CEDO, dar nu inainte ca Mircia Gutau ... sa faca puscarie ... asa cum se este normal intr-un stat *** ... cum este Romania ... Dupa ce a iesit din *** basist ... el candidat si castigat Primaria in Ramnicu' Valcea ... din partea partidului PER ... Partidul Ecologist Roman ... nu a fost niciodata in PSD ... si la Rm. Valcea nu a fost niciodata Primar PSD ... spoiesti numai prostii! Este adevarat ca consilierii PNL si USR ... deveniti intr-timp majoritari ... blocheaza rectificarea bugetara ... ceea ce va face imposibil ca SCM Rm. Valcea sa-si tina jucatoarele ... si sa poata termina sezonul. Nu acelasi lucru face Nicusor Dan la CSM Bucuresti ... clubul care are nu 1 milion de euro ... ci 20 de milioane de euro pe toate sectile ... a dat asigurari ca ... salarile jucatoarelor vor fi onorate, si se vor lua decizii doar dupa incheiera sezonului ... asa cum este normal ... daca ai un minim respect fata ... de ceea ce inseamna contract! PNL-isti si USR-isti ... din Consiliul Municipal Rm. Valcea ... sunt pusi in schimb ... pe rupere ... nu sunt interesati decat sa distruga ... in orice conditii ... si cat se poate de repede ... ca si colegii lor ... din politica mare ... nu au construit niciodata nimic ...:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează