SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Dinamo își pierde briliantul! Ante Kuduz a semnat cu Vardar Skopje

Ante Kuduz e unul dintre cei mai iubiți jucători ai lui Dinamo FOTO Raed Krishan
Ante Kuduz e unul dintre cei mai iubiți jucători ai lui Dinamo FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 29 ianuarie 2021 15:26 / Actualizat vineri, 29 ianuarie 2021 16:20

Croatul părăsește campioana României pentru că vrea să joace la o formație de Liga Campionilor. Dinamo are șanse mici să evolueze în cea mai tare competiție și în sezonul viitor.

Ante Kuduz (26 de ani) va pleca în vară de la Dinamo, semnând un contract cu campioana Macedoniei de Nord, Vardar Skopje, de două ori câștigătoare a Ligii Campionilor, în 2017 și 2019. Kuduz a venit la Dinamo în 2018 și a devenit unul dintre cei mai buni marcatori ai "alb-roșiilor".

Ante Kuduz pleacă de la Dinamo: croatul a fost golgheterul echipei

În sezonul trecut al Ligii Campionilor, croatul a marcat de 61 de ori pentru Dinamo, fiind golgeterul echipei. Kuduz a făcut parte din lotul Croației la Euro 2020. În sezonul actual, Kuduz a avut mai multe probleme de sănătat, inclusiv infecție cu coronavirus, și nu a jucat în toate partidele.

Kuduz nu e singurul înregimentat la Vardar. Alți doi internaționali vor juca la echipa macedoneană. Vasko Sevaljevici (33 de ani), un centru care a jucat 6 sezoane în Franța, la Istres, și care a mai trecut în carieră pe la Hannover și Dinamo Minsk, a semnat și el cu Vardar. La fel ca și extrema dreapta Darko Djukici (27 de ani), care joacă în prezent pentru Sporting Lisabona. Djukici a mai jucat în Macedonia de Nord, la rivala Metalurg, dar și la Besiktas Istanbul, Vive Kielce sau Meșkov Brest.

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN HANDBAL:

Bianca Bazaliu pleacă de la CSM București! Cu ce echipă a semnat jucătoarea așteptată să preia ștefeta de la Cristina Neagu

Brăila a condus Vâlcea o repriză. Oltencele au primit doar 5 goluri în repriza a doua!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
magic4ever
magic4ever  •  30 Ianuarie 2021, 13:14
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 30 Ianuarie 2021, 12:02

Oricum este vai de steaua lui!

Daca Kuduz este vai de capul lui tu esti complet paralel cu sportul asta sau esti orbit de invidie,mai bine te uiti la sah...Kuduz este cel mai bun handbalist care a jucat in Romania in ultimii ani si a demonstrat ce poate in cupele europene si in campionat...

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  30 Ianuarie 2021, 12:02
Postat de endeavour pe 29 Ianuarie 2021, 16:40

I s-a implinit visul stelistului ticalos dedu. Dinamo isi pierde jucatorii.... Asta sa-i dea si lui D-zeu!

Oricum este vai de steaua lui!

creeperno290
creeperno290  •  29 Ianuarie 2021, 22:37

Pe radio dinamo 1948 scrie ca kuduz inca negociaza cu Dinamo. Va rog sa rectificati stirea

Vezi toate comentariile (4)
Comentează